Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (224)

plakát

Sága Romů 1950-2000 (2001) (TV film) 

Co nám tím tvůrce chtěl řici? že gádžové jsou špatní?

plakát

Ochránci (2017) odpad!

Musím podotknout, že si to na nic nehrálo :D - čistej odpad, až na jednu nebo dvě? docela pěkné scénky. Sem tam se objevily nějaké cringe momenty, co se snažil na maximum zapůsobit vážně, ale totálně mě rozesmál, až se mi málem povedlo upadnout ze sedačky.

plakát

Miluj mě, jestli to dokážeš (2016) 

Viděno na festivalu v Pardubicích. Debata supr, týpek sympaťák - film/dokument mi nesedl - nic zajímavého.

plakát

Riaru Onigokko (2015) 

Po druhém zhlédnutí, jsem se rozhodl tomuto geniálnímu snímku změnit hodnocení na maximum! Jsou tu tedy diváci, kteří film nejspíš pochopili do jisté míry, potom tu jsou diváci, kteří viděli trailer, a řekli si, že to bude nejspíš nějaká oddychová sračka. A potom tu jsou diváci, kteří na film narazili omylem a po zhlédnutí tohoto filmu čuměli s otevřenou hubou a říkali si, jestli si z nich režisér nedělá prdel. Já sám jsem nad filmem kroutil hlavou, takže chápu zdejší hodnocení. Pochopil jsem ale, že ten film je naprosto geniální - ale neřeknu v čem a proč - na to ať si přijde každý sám. Hudba TOP, kamera TOP, všechno TOP.

plakát

Hoisawon (2012) 

Má to všechno co má klasickej žlutej filmeček mít. Trochu zamotanej příběh, skvělý doprovod hudby, trocha romantiky a nakonec špičkové souboje - občas jsem valil oči, co ti kluci vymysleli za chvaty.__Stále hledám důvod, ale nevím....něco mi tu přece jen chybělo. 85%

plakát

Bitva o Inčchon (2016) 

Jsem překvapen a zároveň zklamán - Ameriku si tam mohli odpustit, pak by to teprve byl pořádný masakr. Viděna kratší verze, na tu delší se nechystám.

plakát

Hrátky s peklem (2013) 

Nejvíce mě mrzelo, zpracování gore efektů :( - velká škoda!

plakát

Kong: Ostrov lebek (2017) 

Efekty ok. Akce s Kongem a s pavoukem opravdu super.__ Střídání žánrů fakt ne - chvílema komedie, potom drama, potom to vypadá jak nějaká akční parodie. V některých filmech, mi to třeba přišlo fajn, zde ne. Asi je i moje vina, očekával jsem něco temnějšího, drsnějšího. Slabší 3*

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Drsný a depresivní - konečně marvelovka, která pracuje s postavami. Po Iron manovi, nejlepší marvelovka! Počkat, tohle už ani marvelovka není, tohle je úplně jiný, a za to jsem rád.__Chci vidět tu holčičku jak seká hlavy ještě jednou!