Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (45)

plakát

Cesta do Indie (1998) (TV film) 

Jenom vzkaz pro tvůrce, potažmo pro některé komentátory, jestli vám tak strašně vadí nemytý indický prasata, zůstaňte sedět doma na prdeli a ty úžasné monumenty, které po sobě v minulosti zanechali si prohlédněte na netu.

plakát

Fargo - Season 3 (2017) (série) 

Pomalý rozjezd, při kterém jsem měl chuť po nepříliš zdařilé 2. sérii, to vzdát. Zhruba při 4. díle mě to kupodivu začlo bavit, až do doby než Winsteadová dostane zaslouženou nakládačku. Kdyby ji utloukli, nebo ji následně zlikvidovali nějakým jiným způsobem, s klidem tomu vypálím 5 hvězd. Hlavní záporák po většinu děje luxusní, dokud se v závěru nevyprofiluje jako kašpar, se kterým si výše zmíněná persona div nevytře řitní otvor. Závěrečné díly byly natolik stupidní, že úspěšně srazily hodnocení na jakýsi lehký nadprůměr.

plakát

Suburbicon: Temné předměstí (2017) 

Určitě zatím Clooneyho nejlepší počin. Polemika, zda by si s tím scénářem lépe poradili Coeni, je podle mě bezpředmětná. Na rozdíl od jiných si myslím, že by to o mnoho lépe nedopadlo. Koneckonců, možná právě to je hlavním důvodem proč se tím režijně nezabývali.

plakát

Professor Marston & the Wonder Women (2017) 

Z filmu plyne jedno neocenitelné ponaučení. Pokud člověk doma dělá něco, co by mohlo zbytku lidstva vadit a nemusí jít vždy jen o sexuální experimenty, není vůbec na škodu se pro jistotu zamknout.

plakát

Gangster Ka (2015) 

Podle komentářů většiny ostatních jsem asi sledoval jiný film. Ale u toho na který jsem civěl já, byl každopádně scénář tak hloupý, že mi to místy připadalo jako parodie na gangsterské filmy. Nebo je to tím, že v České republice panují takové poměry, že nad tím chvílemi přestává rozum stát?

plakát

Osm hrozných (2015) 

Je vysoce pravděpodobné, že Tarantino natočil tenhle spektákl, aby si u mě spravil reputaci po nevkusném Djangovi. Je-li tomu tak, pak se mu to přese všechnu rozvleklost a brutalitu podařilo.

plakát

Kurošicudži (2014) 

Co to bylo za podivnej slepenec a proč k tomu psalo scénář nějaký hádám tak osmiletý dítě? Nebo to byl dospělý člověk pod vlivem nějakých drog? Že by nějaká lehčí odrůda Necrosis? Ty dvě hvězdy jsou za to, že ta pubescentka, co se celý film snažila tvářit jako představitel opačnýho pohlaví, nepozabíjela desítky protivníků, jako tomu bylo v podobných chlejstancích typu Kick ass.

plakát

I am fishead (2011) 

Z hlediska morálky velice pochybený dokument. Pasivita stáda jinak v podstatě dobrých jedinců-značně diskutabilní v kontextu dějin USA. Ihned mi v mysli vytanuly vzpomínky na mnohaleté demonstrace proti angažmá ve Vietnamu, při té největší vyšlo do ulic téměř milion lidí a všichni víme, že to nebylo k ničemu a ti váleční zločinci v čele USA dál beztrestně pokračovali. Ano chyba je v systému, pokud kvůli současnému prezidentovi Obamovi, zahynulo za přičinění dronů už několik tisíc civilistů a on je hrdým držitelem Nobelovi ceny za mír, pak žijeme ve světě, který není v pořádku. A vytahovat před kameru Havla a dělat z něj vzor morálky, je směšné. Myslím, že za ten marasmus v kterém u nás žijeme, můžeme děkovat úplně jiným lidem než jemu, mimochodem doufám, že před smrtí si byl plně vědom své vlastní upatlanosti, kterou v tom pochybeném snímku tolikrát omílá. Díky uživatelce Aelita za info o tvůrcích, je pak snadno pochopitelné proč a v jaké podobě snímek vznikl.