Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (33)

plakát

4teens (2011) (seriál) 

I přestože se mezi náctileté už nějaký ten rok neřadím, tak mě tento seriál bavil. Mělo to vtip, 7 dílů bylo možná málo, ale zase je lepší skončit kvalitně sedmým dílem, než to zbytečně natahovat na několik desítek dílů a seriál zkazit. A hudba od Charlie Straight neměla chybu. A že není šance, aby se tolik různých tipů sešlo v jedné třídě? My měli ve třídě lidi od pankáče, přes bárbínu, zbohatlíka, závisláka na hrách až po šprta.

plakát

Počátek (2010) 

Film, kterému musíte celou dobu věnovat plnou pozornost, a i přesto se možná ztratíte, v které vrstvě snu to vlastně jsou. A konec...kdo ví jak to vlastně skončilo. Byl záběr na pořád se točící káču, což by znamenalo, že je to pořád sen. Ale než začaly titulky, tak tam byl zvuk, jakože spadla. Takže byl to sen nebo to nebyl sen?

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

9 sérií na tento seriál bylo prostě moc. Seriál byl jako oddechovka dobrý, ale s každou další sérií přestával být pomalu vtipný. A tou poslední sérií to naprosto dorazili. A konec ten byl tak hrozně kýčovitý, že mi to zkazilo dojem z celého seriálu. Měli skončit 8. sérií a hodnocení by bylo o hvězdičku vyšší.

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Ta jedna hvězdička je jen za to hvězdné obsazení a špetka vtipných scén. Jinak jsem si s každým dalším příběhem říkala, že větší blbost už nemůžou vymyslet, ale vždy to dokázali překonat. Takže jsem s opravdu velkým přesvědčováním film dokázala dokoukat, ale už nikdy více. Jak někdo dokáže natočit takovou kravinu a navíc, jak dokáže přesvědčit tolik dobrých herců, aby tomuto propůjčili svou tvář, to nepochopím.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Nemohla jsem se dočkat, až bude film v kinech. Film byl parádní, ale prostě za ten konec mu nemůžu dát plný počet hvězdiček. Tím mě opravdu naštvali. Jak mohli nechat umřít Gwen? Pořád jsem čekala, že každou chvíli otevře oči, ale nestalo se. Takže z kina jsem odcházela s rozporuplnými pocity, protože celkový skvělý zážitek z filmu, mi ten konec kazil.

plakát

Definice lásky (2012) (TV film) 

Film byl tak nějak o ničem. Ale moc se mi líbily scény s Bárou Polákovou, kdy se o ni starat ten trenér, který ji zlomil ruce. Protože mu to dávala vtipně sežrat, do té doby jsem tuto herečku moc nemusela, ale tady se mi fakt líbila.

plakát

Amazing Race: O milion kolem světa (2001) (pořad) 

Reality show moc nemusím. Ale tohle mě naprosto pohltilo. Nevynechala jsem jediný díl. A v posledním díle každé série jsem se nervovala jestli můj favorit vyhraje nebo ne. V průběhu série jsem nadávala pokud nějaký tým udělal něco, co nebylo fér, nebo vypadl někdo, komu jsem fandila. Objížďka a zátaras dokázaly tak zamíchat pořadím, že někdo startoval první a nakonec vypadl. Takže nikdo od počátku nemohl odhadnout kdo vyhraje. Těším se na další série.

plakát

Krásno (2014) 

Partičku nemám ráda, jejich scénky mi nepřipadají vtipné, takže jsem nad tímto filmem chvíli váhala. Ale nakonec nelituji. Byly tam vtipné scény, ale byly tam scény, které byly až přehnaně vytažené do extrému. Bydlet poblíž Šumperka, tak do Krásné nikdy nevlezu. Nejdřív kluk, které ho tam zabil blesk. Pak žena, která umřela za nevyjasněných okolností. To, že je film inspirován skutečností, je děsivé. A obdivuji Martina Fingera, že do toho šel. Dokázat hrát ve filmu, který se mě natolik týká a tím si připomínat věci, na které by nejspíš chtěl zapomenout, to fakt klobouk dolů. A nedokážu si představit, že bych měla žít s pocitem, že mi někdo zabil maminku, možná to byl můj otec a já se pravdu nikdy nedozvím.

plakát

Na druhý pohled (2014) (TV film) 

Po hodně dlouhé době český film, který ve mě zanechal hlubokou stopu. Film o tom, že ne vždy je špatný ten, o kom si to myslíme, a ne vždy je ten o kom jsme přesvédčeni, že je dobrý, opravdu takový. Film o tom, jak těžké je odpustit a zapomenout. Film o tom, jak hluboko zakořeněná zůstane křivda a jak moc ovlivní život. Film o tom, jak někdo dokáže žít s tím, že někomu jínemu zničil život a ani při přiblížení smrti, nepřekoná svou sobeckost a raději umře. O hvězdičku míň za to, že nakonec pravda nevyšla najevo. Líbilo by se mi, kdyby se film prodloužil o to, jak se jednotliví hrdinové vyrovnávají s tím jak to tehdy opravdu bylo.

plakát

Týden bez závazků (2011) 

Ženy dají volno svým mužům a ti se na nic nezmůžou, protože zjistí, že své ženy milují, a tak jim to nemůžou udělat, za to ženy je peskují za to, že se pouze otočí za jinou dívkou, ale nakonec jedna z nich zahne s prvním chlapem, kterého potká. Kdo tenhle scénář vymyslel... A konec naprosté klišé. Ona mu zahne, ale on nic nechce vědět a rád se k ní vrátí. Film byl naprostá ztráta času.