Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Poslední recenze (25)

plakát

Ulice Cloverfield 10 (2016) 

Pro mě jako by to byli 2 různý filmy. Jeden, kde máme úchyla, kterej unáší holky a dělá si z nich svoje dcerušky a druhej kde se nám Zemi napadli mimozemšťané. Kdyby bylo natočený každý zvlášť a dotažený pořádně do konce, tak možná ok, ale dohromady mi tok sobě prostě nesedělo. A nejvíc mě dokáže vytočit, když hodinu koukám, je to docela zajímavý ale nijak to nevyčnívá a v posledních 20 minutách BUM, závěr jako kráva. Navíc se ukázalo že alkohol je metla nejen lidstva :D

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Tak mi zase připadá, že jsem koukala na úplně jinej film než všichni ostatní. Suicide squad je o bandě těch nejhorších padouchů, kteří ale nejsou vůbec až tak zlí. Dá se říct, že pokud by se dostali z vězení, tak valná většina z nich by se schýlila ke klidnému životu někde na předměstí a žili by své obyčejné životy. Deadshot by se vrátil ke svojí dcerušce, Harley by byla poslušnou ženuškou, El Diablo by se někde utápěl v sebelítosti a Krokouš by si zase zalezl někam do kanálu. Akorát panu Boomerangovi bych věřila, že by se vrhnul na nějakou banku. Co se týče nějakého humoru a "hláškování"...Ne, neni to vtipný. Snaží se komentovat aktuálně cool věci, ale nefunguje to. A Will Smith je vyloženě trapnej. Sice se tváří jako největší borec, ale vy výsledku je to jen uplakánek kterej přece neni vůbec zlej. Za všechno - ve scéně kdy má na střelnici prokázat svoje schopnosti vyřkne, že kdyby se jeho dceři zhoršil prospěch,tak ho někdo vylepší "protože tohle přece vy bílí umíte nejlíp". Nedalo mi to a hned jsem si vzpoměla na jeho píčování v rámci aféry "White oscars". Takže tuhle pasáž jsem mu věřila jako nic jinýho. Pokud jde o soundtrack, který je neustále porovnáván se strážci galaxie... Ve strážcích to mělo smysl. Ta hudba tomu sedla. Tady si podle mě prostě řekli, že když to fungovalo tam tak tady bude taky. Vzali několik random známých písniček různých stylů a dekád vzniku a nafrkali to tam bez ladu a skladu. Po vizuální stránce taky žádná sláva. I když bych opomenula, že efektově to bylo poněkud zastaralé, tak rozhodně nemůžu odpustit to, že v některých částech filmu, byla rozostřená kamera. Největší problém je ale scénář, za který by si osoba zodpovědná zasloužila rozžhavený pohrabáč hluboko do análu. A abych neopomněla okomentovat Jareda Leta v roli Jokera...Zatím nechci vynášet soudy o nejhorším Jokerovi ever, protože podle mě tady absolutně nedostal šanci. 95% scén ve kterých se objevil jsou s Harley a tam působí pouze jako hodně nadrženej creeper. Na opravdového Jokera si ale asi budeme muset ještě počkat. A když zjistíte, že jste se po dvou hodinách nesmyslného děje dostanete v podstatě tam odkud jste začali, máte chuť někomu zakroutit krkem. Celkově je Suicide sqaud pubertálně trapnej film s maximem postav, ještě o trochu víc záběrů na zadek Margot Robbie a minimem myšlenky.

plakát

V zajetí démonů 2 (2016) 

Tak to se na mě nezlobte, ale na to kolik je kolem tohodle filmu humbuku, to stojí za starou bačkoru. I když nebudu brát v potaz, že obecně nemam ráda horory s dětmi v hlavní roli, tak to bylo hrozný. Jak už tu je mnohokrát řečeno, tak od jedničky se to liší...no vlastně v ničem. Bohužel ani když se slepí dohromady snad všechny hororové postupy, které jinde fungují, nezaručí dobrý film. Tady to působí jen jako přehlídka klišé už milionkrát viděných a okořeněných naprosto iracionálním chováním jednotlivých postav. Možná, že jsem trochu náročná v tom co si představuju jako děsivý. Každopádně půlhodinový bušení do vrat místo toho abych vzala klíč a odemkla nebo bezhlavě se vrhala na suicide mission i když všude vidíte značky s nápisem "It´s a trap" to mě spíš irituje než děsí. A pak je tady ten Crooked man - opět naprosto zbytečná pasáž v už tak neuvěřitelně dlouhym film. A nevim jestli jsem sama, ale když se tam poprvé naplno objevil, nemohla jsem se sama sebe nezeptat jestli není rok 2006 a jestli se nedívám na Death Note...A jindy jsem si zase řikala, jestli se nedívám na nějaký cáklý video od Marilyna Mansona. You know what I mean :D A co je teda největší kravina...Všichni, prakticky po celou dobu filmu jsou svědky toho, co se v tom domě děje. Nadskakujou s nima postele, slyší hlasy, celej barák (včetně opravdu těžkýho nábytku) je vzhůru nohama, pes se před jejich očima změní v jakýhosi panáka!!!, ale pak stačí jedno video, kde holka mrskne talířkem a v tu ráno je všechno zapumenuto, protože to je jeden veeelkej fake. Načež potom si někdo díky "znamením" uvědomí, že jí k tomu mooožná někdo donutil. No shit Sherlock! Za tohle by si nejen Ed zasloužil napíchnout na kůl. Proto jednou mi to uplně stačilo a dávám 3/10.

Poslední hodnocení (1 488)

Stranger Things - Kapitola osmá: Tatínek (2022) (epizoda) (S04E08)

03.07.2022

Stranger Things - Kapitola devátá: Hon na Vecnu (2022) (epizoda) (S04E09)

03.07.2022

Stranger Things - Kapitola sedmá: Masakr v laboratoři (2022) (epizoda) (S04E07)

31.05.2022

Stranger Things - Kapitola čtvrtá: Drahý Billy (2022) (epizoda) (S04E04)

31.05.2022

Stranger Things - Kapitola třetí: Monstrum a superhrdina (2022) (epizoda) (S04E03)

31.05.2022

Stranger Things - Kapitola druhá: Vecnova kletba (2022) (epizoda) (S04E02)

31.05.2022

Stranger Things - Kapitola první: Klub Hellfire (2022) (epizoda) (S04E01)

31.05.2022

Stranger Things (2016) (seriál)

31.05.2022

Top Gun: Maverick (2022)

31.05.2022

Reklama