Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Max je ve smrtelném nebezpečí a dochází jí čas. Jeden z pacientů léčebny Pennhurst má návštěvu. Hopper se v Rusku činí, až se z něj kouří. (Netflix)

Recenze (87)

kyjo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběhová linka na Kamčatce docela zajímavá. Dvojka Winona Ryder + Brett Gelman má chemii a je zábavná. Gelman sice - aspoň co jsem ho zatim viděl - hraje vždycky všude stejně (sám sebe), ale tady ten jeho sarkastickej komediální talent docela sedí. Naopak, příběhová linka děcek mi přijde čim dál tim hloupější, otravnější, a nudnější, jak po stránce příběhu a postav, tak herecky. +1 ★ za realistickou akční přestřelku v domě. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Definitivně nejlepší díl doposud. Nechybělo zde nic: napětí, humor, akce, tajemno. Jen ta retrospektivní scéna ve vězení, kdy se vracíme do minulosti mohla být o chloupek lépe zpracována, tak jak to umí pánové v seriálu American Horror Story v době jeho nejlepší slávy - ihned jsem si na tento seriál vzpomněl, a to je jen dobře. Oproti minulé epizodě kde se toho moc nestalo, tady jakoby vybouchla bomba zvratů a divák jen hltá to, co se před ním děje na obrazovce. ()

Reklama

Plukos odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostý odpad. Maxine 20minutový plot armour, zatímco všichni posedlí umírali do 2 minut maximálně, hlavní postava umírala desítky minut, mohla na rozdíl od ostatních utíkat a jako jediná se mohla dostat přímo do sídla Vecny. Nechápu proč nemůžou být konzistentní. Buďto ji zabijte hned, nebo i ostatním dejte šanci prodlužovat smrt o desítky minut. Zkazilo to dojem z celé epizody. Navíc naprosto nechápu důvod rozvádění story s Maxine, waste of time and resources... ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tam zas! Dejová línia s El sa pripravuje na neurčité veľké veci. S Joyce atď. je to zatiaľ malinko rozpačité (zostáva veľa času). Vyšetrovanie ok, zábavné. Ale čo prislúbil záver predošlej epizódy a že je doteraz bez debaty najzaujímavejšia postava Max, to zrazu nečakane a zase prerastie do prvého vrcholu série, seriálu, žánru, a je to tam zas! Kult. ()

neumimfilm 

všechny recenze uživatele

Snad nejlepší seriálová epizoda, kterou kdy kdo natočil.  Fantasticky natočeno, fantasticky zahráno, fantasticky všechno: Každý prvek filmové řeči stojí přesně tam, kde stát má a takovým způsobem, jakým stát má. A všechny jsou spolu provázány do dalšího perfektně nádherně svojskýho kousku celé kinematografie, protože o tomhle se jednou bude učit hodně filmových praktiků i teoretiků. Takhle se dělá instantní klasika. Takhle se vypráví příběh.  Bratři Dufferové smekám, protože touhle řečí takhle dobře jen tak někdo nemluví. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Ve flashbackové scéně sjíždí chlapec skluzavku ve tvaru rakety. Stejná skluzavka se objevuje také ve filmu Nová noční můra (1994). (NiWi)
  • Když Max (Sadie Sink) prochází hřbitovem v Upside Down, je vidět velký náhrobní kámen, na kterém je napsáno jméno „Myers“. Jedná se o odkaz na Michaela Myerse z filmové série Halloween. (KGBelik)

Reklama

Reklama