Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (231)

plakát

Sexmise (1983) 

Takový feministický Polský Equilibrium říznutý s Arx Fatalis. Občas je to docela mozkomrd, občas míra trapnosti přespříliž, avšak jako celek to nakonec funguje. Zajímavá to záležitost.

plakát

Mrazivá past (2021) 

Trucky na ledě z Hollywoodu. Ježdění po ledě, drama, napětí, zrada a špatný CGI, však dostačující.. áá Liam. To jsem od filmu čekal, a to od filmu dostal. Tento film je, řekl bych dost neznámý, takže jsem rád že jsem ho jen tak sám z ničeho našel. Rozhodně nelituji.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Na celou tuto recenzi, se hodí popisně jen jedna kvóta chřestýše z Ro(c)k podvraťáků: "To sviští čoveče!"

plakát

Duna (2021) 

Celý film dle mé subjektivy vzniknul jen za účelem motivovat lidi do přečtení knižní předlohy. Knihy četl jsem - líbily se. Film shlédl jsem - nelíbil se. Celé to nemá charakter, vše tak nespecifické, nudné, jelikož je to spíše více "co se do knihy nevešlo" než-li "hlavní linka". Ve zdejších recenzích se tu hodně básní o knize. Rád bych připomenul, že toto je film. A i když ho spojuji s knihou či jí vypouštím, zbude mi jen jeden verdykt: Je to špatný film. Vše mi připadalo tak sterilní, že jsem se tak snažil si oblíbit na filmu alespoň nějakou věc. Bohužel došel jsem jen k jediné věci, a to byl Zimmerův soundtrack který sice nebyl extra třída, ale dobrý byl. Bohužel scénář tak neobsáhlí, a dokonce občas si do huby kálející, že nemohu jinak než hodnotit jedinou hvězdou. Na dvojku mě nikdo nedostane..

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) odpad!

Dobrý den. Milujete audio-visuální neomarxistickou propagandu z Netflusu? Vítejte! Milujete audio-visuál tvůrců kterým jde o dobrý sci-fi výtvor? Palte zpět do těch odporných extrémně-pravicových nor odkud jste byli vychování k takové odporné buržoazii! Nevěřil jsem že toto pololetí uvidím větší sračku než-li Invasion a Blue eye Samurai. Tuto úvahu mi však změnil seriál 3 Body Problem alias problém tří buzen. Jediné pozitivum tu bylo score Ramina Djawadiho a výkony oblíbených herců (kterých je mi líto kvůli tomu v čem tu plavali). Ono by se to jako už zde zmíněné woke srajdy dalo jen přejít s tím že: "Je to jen ten woke netflix, které zajímá více politika než-li seriál". Problém je v tom, že předloha byla výtečná, a vidět co z toho může někdo zremixovat na kupu vaginálních výtoků feat. MC negr a DJ polomáčka, nenechává člověka s alespoň trojciferným IQ, chladným. Jsem zastáncem svobody slova. Avšak nejsem zastáncem hlouposti a debility, tudíž svobodně prohlašuji: Pokud jste tomuto zvratku dali více jak tři hvězdy, neměli by jste psát recenze - alternativně, vaše názory jsou pro nezdegenerované lidi k smíchu.

plakát

Stroj času (2002) 

Důvod proč jsem se na tento film po letech podíval, byl stroj času. Což je bohužel jediný důvod proč vůbec zapnout tento pískopitchon. Guy Pearceův herecký výkon dost k smíchu (nevím jak vám, ale mě až do poslední třetiny filmu připadalo že buď neumí hrát nebo mu zprasily technický scénář) mechanika cestování časem pojata spíše na romantičtější (přiblbější) styl BttF, a jakmile se dostane do té polomáčka budoucnosti, tak to v podstatě můžete vypnout, jelikož ta směsice všeho-nevšeho, vás unudí xmrti. Jen dvě/tři dobré scény, a to je: první nastartování stroje času, záběr na rozpad měsíce a následné cestování o 800+ tisíc let do budoucnosti, a pak (což je asi nejlepší scéna z filmu) ta scéna s černým muzeum-pánem umělou inteligencí který švihalo po 800 tisíc let. Poslední konečná scéna film sic uzavřela, ale celistvě filmu nemůžu dát více jak jedinou hvězdu, protože je to tak vyčpělé a nudné, že bych se raději kouknul na celou sérii seriálu Premiér. (kurwení předlohy do hodnocení započítáno, s tím že to vyrovnal visuál).

plakát

Zakletá Ella (2004) odpad!

Nedávám to.. a to netradičně pojaté pohádky mám rád, ale tohle je tak zpatlaný a mně odpudivý že nemůžu jinak než dát odpad.