Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (80)

plakát

To (2017) 

Naprostá paráda ! Jsem nadšená z filmu, stejně jako z knížky, což jsem opravdu nečekala. V některých částech se film sice odklání od knihy, ale přesto mi to vůbec nevadilo. Jsem vážně ráda, že film předčil veškerá má očekávání a už teď se nemůžu dočkat části II. = dospěláků.

plakát

Rozpolcený (2016) 

Neuvěřitelná podívaná, od filmu se nedá odtrhnout. Nejen kvůli podstatě filmu spočívající v poruše osobnosti hlavní postavy ve které žijou další dva tucty osob, ale i díky skvělému Jamesi McAvoyovi, který to sehrál tak neuvěřitelně věrohodně. Ten konec už byl teda i na mě dost přehnaný, ale vzhledem k mému hodnocení filmu jako celek, to, že se mi líbil, ten konec pominu.

plakát

Tajemná řeka (2003) 

Do poloviny jsem z filmu byla úplně unešená, naprosto mě strhnul. Netušila jsem, kdo by mohl být vrahem, nebo jak do toho vůbec zapadala historka Davea. Ale od té doby, co našli Jimmyho dceru, jsem mu tu všechnu "ztrátu" nějak přestávala věřit, vím, že měl být asi za drsňáka, ale stejně. A takový konec jsem tedy opravdu nečekala, vraha jsem sice uhodla, ale to, co se stalo dál už ne. Navíc chování Jimmyho manželky na konci filmu mi přislo úplně fanatické a celkově se mi úplný konec filmu vůbec nelíbil. Škoda, docela mě to zklamalo.

plakát

Soudce (2014) 

Úžasná podívaná. V kině, na velkém plátnu s očima mnohokrát zaplněnými slzami a pusou otevřenou. Výborné herecké výkony obou Robertů ! Líbil se mi zachycený vztah mezi nimi, že i přesto, že oba dělali jak jsou drsní a že jim na tom druhém nezáleží, tak když přišlo na nejhorší, stáli při sobě. Vážně moc dojemné a silné. Jen co mě v kině hned při prvním záběru překvapilo, ta mizerná kvalita natočení, nevím teda jestli to bylo jen při tom našem představení, anebo je to tak i v ostatních kinech.

plakát

Nymfomanka, část I. (2013) odpad!

Větší debilitu jsem snad v životě neviděla. Nechápu proč je z tohodle filmu každej tak strašně odvázanej. Chápala bych ještě, kdyby tam bylo pro honiče ukázáno spoustu "materiálu" ale tady prostě nebylo nic ! NIC z ničeho ! Film o 2 sockách co vypadaj jak fetky a soutěží o tom, kdo vyhulí víc ptáků nechutnejm chlápkům ve vlaku, o tom, jak se neskutečně ošklivá holka zabouchla do idiota a zjistila to až potom, co si to se svym bobrem mezi nohama rozdává s kdejakym úchylákem a odvypráví svůj poblitíhodný život úplně neznámýmu člověku, který její rozhoďnožství přirovnává k požírání nějakýho blbýho zákusku vidličkou místo lžičkou...Tak sakra co to je ?! CO TO JE ??!!

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Už když jsem poprvé uviděla trailer si říkám, že tenhle film určitě za shlédnutí bude stát ale ne jentak obyčejně doma, a dneska se mi to v kině jen potvrdilo. Zajímavé, vážně skvěle natočené, pojato i vtipně a mile, a také se mi moc líbilo, že to nebylo jak přes kopírák s pohádkou od Disneyho:) Vážně jsem moc spokojená, a Angelina mě v téhle roli příjemně překvapila.

plakát

Nesmiřitelní (1992) odpad!

Nechápu jak se Clint mohl proslavit právě díky westernům, a obzvlášť díky tomuhle. Vůbec tady nebyl jako klasický Clint, který bez mrknutí okna všechno zvládne a s ničím a s nikým se nemaže. Byla to neskutečně ubohá role, která mi k němu absolutně neseděla. Nemluvě o tom, že mě to tak ponudilo, že jsem u toho usnula a pak vůbec přemýšlela, jestli to má vůbec cenu dokoukávat. Vážně velké zklamání, čekala jsem, že konečně uvidím, jak ve westernech zářil a díky tomu se z něj stala taková "ikona" a zatím to byla takováhle příšernost..

plakát

Hory zalité krví (2009) 

Nechutný, překvapivý, krvavý a ještě jednou nechutný, ale tak co bych taky mohla čekat že:D * obsahuje spoilery * - Líbilo se mi, když se nevinná (již vyléčená hnusná děvka a feťačka) projevila jako nejhorší masochistka a líbil se mi konec (zbláznění "mladšího Stifflera" a bezmoc jeho těhotné bývalé dívky). Ustřihání tváře a našití masky panenky na obličej malýho chlapečka ale taky nebylo k zahození:D Zlatý střed 3*

plakát

Sbohem, baby (2007) 

Nevím jestli jsem nějaká jiná ale mě se to prostě nelíbilo. Jak tady každý chytře a děsně intelektuálně píše o konci, jako že se měl každý zamyslet nad otázkou, jestli by se rozhodl stejně blbě jako Affleck mladší anebo naopak, tak takovouhle otázku si přece může položit každý divák na konci skoro každého filmu, jak by si ten film představoval, jestli stejně anebo jinak podle sebe. No prostě na to, jak to tu bylo hodnoceno a komentováno jak je to film hrozně o zamyšlení a strašlivě detektivní, tak to bylo spíš jen o ubohý nechutný blbý feťačce lomeno nejhorší matce, balíku peněz, zlým gangu a hodných policajtech. Pro mě to bylo fakt nezáživný a o ničem. A ten konec mě samozřejmě nejvíc dorazil, když se Affleck rozhodl naprosto špatně. A ještě bych dodala, že role Michelle Monaghan zde byla naprosto navíc a zbytečná, jediná její "akce" kromě věčného mlčení a postávání v rohu bylo, když aktivně a bezmyšlenkově skočila do jezera..

plakát

Země bez zákona (2012) 

Mohl to být tak dobrý film. Těšila jsem se na něj až ho uvidím a nakonec mě tak zklamal. Nejzajímavější co na filmu bylo, byly ty rvačky a střílečky. Jinak to bylo naprosto bez akce, nezajímavé a až zbytečně moc zdlouhavé.