Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (1 327)

plakát

To (2017) 

jako teenagerovské drama - ok, beru......, ale jako horor - trapas pro děti.......takže průměr.

plakát

Dabing Street (2018) (seriál) 

Pár opravdu vtipných dílů zpočátku (řečník Bartoška na pohřbu, sprostý Preiss, nahá Kohoutová, duch Filipovského) to zachránilo, jinak je to směska zbytečných vulgarit a přehlídka trapnosti, ze které jen občas vykoukne shovívavý úsměv, spíš jen za tu snahu.

plakát

Mystérium sexu - Série 1 (2013) (série) 

Vztahový a dobový seriál - 50. léta a USA, pokrytectví a společnost. Podobně jako Mad Men. Ulice pro intelektuály. Zde o výzkumu sexu a s úžasnou dvojkou Sheen - Caplan. Cudné a přitom lechtivé.

plakát

Smrt a dívka (1994) 

Psychologická záležitost....o vině a trestu atd..........divadelní věc, založená na hereckých výkonech a postupně odhalovaném tajemství o strašlivém zločinu znásilňování. Zdlouhavé však, bohužel.....

plakát

Smrtící bumerang (1996) 

Rozhodně film k zapamatování. Škodí mu pomalost. Ten příběh je dojemný a vezme za srdce - chudák dement s dobrým srdcem, to působí asi na každého.....už v půlce víte, jak to skončí a nějaké překvapující scény se fakt bohužel nedočkáte.....BBT je fakt blázen?! Ten samý chlap, co hraje třeba mačistického Pana tělocvikáře???

plakát

Osvícení (1980) 

Kult??? Béčkový brak, který na koukatelný průměr pozvedá Kubrick a Nicholson.......přesto jsou některé scény neúměrně dlouhé a nuda poráží strach.....ale začátek je tajemný a mnohoslibný, pak však přijde spíše zklamání....a takový pěkný horský hotýlek to byl....:).......Česká Studna s podobným námětem je daleko působivější......:)

plakát

Pozemšťan (2007) 

Kdo je sakra ten chlap ve skutečnosti? Blázen, nebo chlápek přežívající všechny věky už od doby kamenné, jak tvrdí??? Ty pravdy, které odhaluje o náboženství, jsou fascinující.....tahle komorní divadelní scifi je originální a na své si přijdou nejen příznivci Šifry mistra Leonarda, kterou lehce připomíná....skoro na plný počet, možná to chtělo lepšího hlavního herce, nebo rejžu.....

plakát

The First Time (2012) 

Hloupí a nezkušení puberťáci řeší svoje problémy se seznamováním a prvním sexem - zábavně a neoplzle. Opravdová romantika pro mladé duchem. Krásná Britt přehlušuje někdy slabé momenty.

plakát

Pasažéři (2016) 

Milé dětské scifi s romantikou a jiskřením mezi krásnými hrdiny...nemají to lehké, sami ve vesmíru a s doktorem robotem Mastersem.....Má člověk právo probudit jiného, aby se sám zachránil?

plakát

Jáson a Argonauti (1963) 

Pohádka pro malé děti....dnes už se na to lze dívat jen jako na zajímavost z hlediska skvělé trikové animace z roku 63.....rejža se moc nepředvedl, způsob vyprávění šíleně zestárl....podobný Souboj titánů je daleko lepší.....