Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (48)

plakát

Kouzelná chůva a Velký třesk (2010) 

Film jsme sledovali se synem a velice mile nás překvapil, nasmáli jsme se i dojali a rádi se podíváme znovu. Dívali jsme se v originále , vzhledem k výrazné artikulaci je to i dobré na učení angličtiny a nesrovnatelně lepší než v češtině. Až pak jsem zjistila, že existuje nějaký předchozí díl a zarazilo mě špatné hodnocení tohoto filmu. Vyčítat filmu pro děti infantilnost a kouzelná prasátka mi přijde jako pozérství csfd fajnšmekrů.

plakát

Nebezpečí klidu (2015) (studentský film) 

Dílo fenomenální režisérky o které, doufám, ještě uslyšíme ;)

plakát

Manifest (2018) (seriál) odpad!

Po 5ti dílech ztráta času. Telenovela, která si hraje na sci-fi.

plakát

Zahradní proměny (2015) (pořad) 

Zatím jsem v tomto seriálu neobjevila nic co by mě kdovíjak inspirovalo. Proměny jsou šité dost horkou jehlou, některé úpravy nesmyslné a jen na oko, které nemohou mít moc dlouhého trvání, například cestičky mezi záhony pouze z udusaného písku navíc u domu kde mají kočky, které to hned rozhrabou. K tomu afektovaná architektka Charlie je dost šílená :D

plakát

Dave (2020) (seriál) 

Seriál jsme si vybrali čistě náhodně a když jsme překonali prvotní šok a zvykli si na ten penisový humor, tak jsme se dost dobře pobavili :D takže předchozí znalost LD není úplně nutná. Teď si ho ale rozhodně vyhledám a poslechnu :)

plakát

Zelená kniha (2018) 

Na tohle téma už toho bylo natočeno hodně a nemám ho ráda, zvlášť poslední dobou kdy vše musí být rasově a genderově vyvážené. Tohle je ale celkem příjemná komedie, dobře zahraná a Mortensen je prostě skvělej Ital ;)

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Cooper jako nemuzikant a Gaga jako neherečka skvělej výkon, ale jinak jsem tam nic dechberoucího neviděla, takže recenze mi teď přijdou trochu přeceněné. Děj je klasický, nic nového. Chvilkama je to natočeno spíš jako dokument což nebylo na škodu. Taková příjemná romantická oddychovka.

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

Vydrželi jsme jen 2 série, první by stála možná i za 3 hvězdičky, ale druhá řada už vypadala nudnější opakování, stále se opakující flashbacky mě už vyloženě sraly. Děj se dá jednoduše shrnout a v každém dílu se opakuje, pozor někdy i v jiném pořadí - brutální rubačka, pomstička a šukačka. Trochu škoda, že kontrast s amiši je více zakomponovaný jen v jednom dílu, jinam jsou tam spíš jako kulisa. Další sérii s hovadským indošem kterej zase všechny zrube do kulata už bych nevydržela.

plakát

Zpřítomnělí (2019) (seriál) 

Migrace tak trochu jinak, to mě dost pobavilo. Seriál má dobře našlápnuto, z námětu se dá ještě hodně vydolovat. Všechny postavy jsou skvěle rozkreslené, velká škoda, že někteří už se asi v další řadě neobjeví, docela jsem si je oblíbila. Záporák z doby kamenné je je kult. Snad bude brzo pokračování.