Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (226)

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Tak jsem se dozvěděl, že je tohle vrchol akčního thrilleru a je to pravda. Příběh vtáhne a nepustí, i když není nijak extrémně originální. Já hold agenty, pátrající po minulosti můžu. Matt Damon nám předvádí správnýho zabijáka, nevypadá tak, tudíž se může rychle vytratit, ale jak dojde na akci, je neporazitelnej. Co se akce týče, tak na to že režisér akční film před tím netočil, je úžasná. Kamera se hýbe, ale tak, aby bylo vše vidět, střih ok a údery, chvaty a choreografie celkově jsou skvělý. Postavy jsou taky to lepší, Jason Bourne je hodně zajímavej, Marie je sympaťačka a další postavy jsou taky zajímavý. Co mě mrzí jsou dvě věci: 1. akce, mohlo být malinko víc 2. po Jasonovi a Marii mohlo jít víc zabijáků než jen dva. Jinak jsem maximálně spokojenej. Zbývající tři díly jsou taky hodně dobrý, ale tenhle všechny strká do kapsy.

plakát

Aljaška v plamenech (1994) 

Taková pitomost, ale přesto je to taková zábava. Caine je až komicky ďábelskej, tempo je šílený, příběh nedává smysl a akce je minimum a za moc nestojí. Je to smíšenej balíček, ale moc zábavnej. Kéž by Seagal režíroval víc filmů.

plakát

Alvin a Chipmunkové (2015) (seriál) 

V záplavě miliardy sitcomů na nicku je to skoro závan čerstvýho vzduchu. Ale furt je to jen milion a jedno klišé narvané v pár epizotkách. Navíc chipmunkové vůbec nevypadají jako chipmunkové, ale jako nějaká divná smíšenina všeho najednou. Ale radši v klídku zkouknu tohle, než protrpět Henry Danger.

plakát

Armáda temnot (1992) 

Naprostá magořina, totální úlet a neuvěřitelná zábava. Ashovy hlášky maj grády, akce je dost a celý mi to příjemně uteklo. Pro mně asi nejlepší díl.

plakát

Atlantida: Tajemná říše (2001) 

Překrásná, napínavá a zábavná dobrodružná jízda s nádherným vizuálem a sympatickými postavami. Skvělý film a po dlouhé době zase něco dobrodružného, na co po pěti minutách nezapomenu.

plakát

Batman (1989) 

Jako film je dobrej, ale ten divnej styl režie a hlavně většina humoru mi, stejně jako ve většině Burtonových filmů moc neseděl. Jinak temně stylizovanej Gotham je supr, Keaton jako Batman v pohodě a Nicholson jako Joker zábavnej, jen mi to tak moc nesedlo.

plakát

Batman a Robin (1997) 

Arnold byl dobrej a akce bylo dost. Toť vše, zbytek už asi každej další uživatel napsal.

plakát

Batman navždy (1995) 

Docela hovadina, ale zase se fakt zasměju a akce je tu taky dost. Navíc mi Kilmer docela sednul do role. No a samozřejmě Jim Carrey byl výbornej, jen měl hrát spíš Jokera a ne Hádánkáře.

plakát

Batman se vrací (1992) 

Příběh fajn, De Vito výbornej, Catwoman k sežrání a dvojnásobek akce oproti prvnímu dílu. Pořát mi ten Burtonův rukopis vadí, ale naštěstí je film dost zábavnej, takže jen malá vada na kráse.

plakát

Batman začíná (2005) 

Ze všech filmů s Batmanem je tenhle, podle mě, ten nejlepší. Wayne je sice trochu divnej, ale Batman je výbornej a Bale obojí zahrál na výbornou. Neeson pak jako záporák boduje a Oldman jako Jim je taky dobrej. Akce je taky docela ok, nenápadný likvidace se mi hodně líbily a celá scéna s dopadením šéfa gangu je výborná. Jen škoda že ty souboje jsou dost sestříhaný a kamera od nich zbytečně uhýbá, no nic, stejně super zábava.