Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Christian Bale

Herec "par excellence". Netřeba cokoliv dodávat, jeho role mluví za něj. Nejvíce mě samozřejmě oslovil Bruce Wayne alias Batman. Nelze však opomenout rančera Dana Evanse (3:10 Vlak do Yumy) či agenta Johna Prestona (Equilibrium) a pochopitelně další, které jsou už xkrát zmíněné a netřeba je rozepisovat. Není film v kterém by mě zklamal. Moje herecké No. 1

Keanu Reeves

Moje TOP - 1. John Constantine (Constantine) 2. Neo (Matrix) 3. Jack Traven (Nebezpečná rychlost)

Edward Norton

Herec mnoha tváří. Od rolí komediálních, přes akci až k thrilleru. Moje TOP - 1. Derek Vinyard (Kult hákového kříže) 2. Červený drak (Will Graham) 3. Aaron Stampler (Prvotní strach) 4. Jack (Klub Rváčů)

Russell Crowe

Russell je parádní herec, a kažkou roli mu absolutně věřím a žeru. Pro mě je především - My name is Maximus Decimus Meridius, Commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next.

Will Smith

Will, člen klubu charismatických, drsně a zároveň nenuceně hláškujících frajerů. Nejlepší jako Del Spooner (Já, Robot), Alex \'Hitch\' Hitchens (Hitch: Lék pro moderního muže), Kapitán Steven Hiller (Den nezávislosti) nebo Agent J (Muži v černém).

Bruce Willis

Co film to skvělá role, prostě ten pravý neuvěřitelně hláškující pan Drsňák s Drsňákova alias - Joe Hallenbeck (Poslední skaut) , Korben Dallas (Páty element), Butch Coolidge (Pulp Fiction) , Lt. John McClane (série Smrtonosných pastí), James Cole (12 opic) .........atd. A hlavně nezapomenout na Moonlighting (David Addison Jr.)!!!

Matt Damon

Hraje plno rozmanitých rolí a talent kterým se může chlubit, se promíta a nezapomíná především v postavách agenta - Jason Bourne (Bourne trilogy) a dále třeba jako genius Will Hunting (Dobrý Will Hunting). Kdybych měl znínit každý film v kterém byl skvělý musel bych opsat kompletně jeho filmografii. Fakt ho žeru.