Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 947)

plakát

Asteroid City (2023) odpad!

To je naprosto nekoukatelná píčovina!!!! Tu snůšku nesmyslných, nesouvislých keců a obrazů jsem vydržel asi 40 minut. Pak to šlo okamžitě z disku pryč. To, že to po celou dobu vypadá, jako když se kouká na vyšisovanou nebo přeexponovanou fotku, to už je jen taková třešinka na dortu.

plakát

Barbie (2023) odpad!

Já Margot celkem můžu.Ale až se na ni budu chtít příště podívat, zkusím třeba Tonyu. Protože tohle je tak strašná píčovina, že to fakt nejde. Megalitická rrrrrůžová sračka. Nevím, co bylo horší, jestli obsah nebo forma, protože peroxidovej Ryan Gosling, to bylo taky docela peklíčko. A Will Ferrell to tak nějak korunuje.

plakát

Bostonský škrtič (2023) 

Po delší době jsem se docela rád podíval na K. Knightley, to uznávám. Ta role jí celkem sedla, to uznávám taky. Její hubenost tady nikterak nevynikala, to je možná i dobře. Nebylo to nejhorší, vizuál - výprava, kostýmy, dobré. Ale když máte téma nebo spíš hlavní postavu, která řeší něco, co takové postavě ve své době moc nepříslušelo, tak je to takové nijaké asi už z principu a když se k tomu přidá to, že vlastně máme/nemáme/máme?/nemáme?/no nemáme pachatele, tak je to celé takové poněkud nudné. Už jsem viděl mnohem větší blbosti, které zde byly hodnoceny výrazně lépe, ale tohle mi jednou stačilo.

plakát

Brutální vedro (2023) odpad!

Co to bylo?? To bylo fakt brutální..... hovno. Už někde za polovinou mi bylo jasný, že radši ani nebudu na konci zkoumat, jestli jsem na tohle ze svých koncesionářských poplatků přispěl i já. A to ani nemluvím o tom, že jsem to stáhnul patrně jen kvůli Judit Bard... e-e, Pecháček, která se ... tam vůbec neobjevila, nefiguruje ani v závěrečných titulcích.

plakát

Cesta do tmy (2023) (TV film) 

No tak tohle byla docela velká bída. Vlastně mi to svojí blbostí a absurditou celkem připomínalo před časem viděný norský Nokas, to bylo podobně absurdní divadlo:).

plakát

Dívka a moře (2023) 

Jdu do plných. Jedno z nemnoha milých překvapení od netflixu. Vizuálně krásně zpracované, kdo se takových věcí nebojí, musí to být nádhera. Na neokoukanou Teagan Croft se koukalo velice dobře. A příběh Jessicy Watson je jedním z těch krásných příkladů plnění vlastních snů. Nezbývá než před ní hluboce smeknout, dokázat takovou věc v tomto věku. Drobnou nesrovnalost - jak se z plachetnice udělá ponorka a následně pak opět plachetnice - tady protentokrát velkoryse přehlédnu, klady filmu tento drobný nedostatek bohatě vyvážily.

plakát

Nic ve zlým (2023) 

Nezáživná pitomost, kterou od odpadu zachránila snad jen ta krátká scéna bitky na pláži.

plakát

Nikdy neříkej nikdy (2023) 

Tak podívat se na to dalo, podle hodnocení jsem čekal skoro větší průser. Ale kolik podobných filmů už naše kinematografie vytvořila? Třetí hvězdička je za Slovensko, to je taky krásné.

plakát

Obchodníci s bolestí (2023) 

Co nám to řeklo?? Že ve farmaceutických firmách (platí asi po celém světě) se točí ale svinský peníze a že zdaleka ne vždycky jsou křišťálovější než křišťál.  Zúčastnění, ti, co umí to svoje zobání patřičně prodat, si žijou jak prasata v žitě. Ovšem jen do doby, než se to provalí nebo se něco pokazí a spadne klec. Ani jedno není žádná převratná novinka. Dvě * čistě jen za Emily.