Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (97)

plakát

Invaze (2002) (TV film) 

Hvezda za luxusni silikony bez podprsenky protoze nebyt jich tak jsem to DVD po patnacti minutach pokropil svecenou vodou, spalil, popel zahrabal dva metry pod zem a zbytek vecera se modlil aby to byla posledni kopie na planete.

plakát

Bezdružice (2015) (seriál) odpad!

Po shlednuti deseti minut tohoto serialu se mi zkratil zivot o deset let a jen tesne me minula mozkova demence. Jeste doted obcas nekontrolovatelne slintam pri vzpomince na vykon obsazenych "hercu".

plakát

Let (2012) 

Kez bych jen mohl dat vic nezli pet hvez. Bozsky Denzel.

plakát

Ex Machina (2014) 

Trapi vas moralni otazka osobnosti, emoci a pripadne sexuality budoucich nafukovacich panen? Pak je pro vas tento film idealni. Mam pocit ze si autori kladou jedinou zasadni otazku a to jak ojet vytuningovane pentium 2!

plakát

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) 

Klasika. Prvni Sin city se tesilo velke oblibe ale dalsi dil nebo chceteli pokracovani, ma tu nevyhodu ze jej je s cim srovnavat. I tak ale obstoji velmi dobre. Nechybi spousta krve, sex, nasili a spore odene krasavice. Jen mi dovolte jednu otazku. Co tam sakra se svou troskou do mlyna dela Levitt??

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Pro pomstu az na kraj sveta. Necekane emoce a naprosta identifikace s dejem. Uz dlouho ve me nezanechal film to co ve me zanechal Crihodny Obcan. At si kazdy z Vas nalhava co chce, polozme si jasnou otazku: jak bychom se zachovalo v jeho kuzi? Jinak nebo snad stejne? Pro mne je odpoved jasna!

plakát

Obecná škola (1991) 

Bozsky Igor. Kdo z nas by alespon jednou v zivote nevidel Obecnou skolu jako by nezil. Legendarni fraze a legendarni herci. Co vic si od ceskeho filmu prat. Po teto ceske kvalite ma nase kinematografie na par let vybrano.

plakát

Nymfomanka, část I. (2013) 

To se musi nechat Trier ma rozhodne dost odvahy. Samotny namet vzbuzuje u puritanu nocni mury a poruchy soustredeni. Vzhledem k dnesni dobe je ale naprosto aktualni a co si budeme namlouvat i zcela bezny. Zpracovani nalezi minimalne dvouhvezdickove hodnoceni a co se tyka obsazeni a hereckych vykonu dalsi hvezda. Za ale neustale se opakujici a misty az neumerne nudne pouziti slova kunda a extremne dlouhe zabery na, snad metráž prodlužující, nezajimave vzruchy okolo ubiram jednu hvezdu. Cili pocty jsou jasne, nymfonka neurazi a ani nepotesi zkratka: duchodcum a honičům vstup zakázán.

plakát

Chata v horách (2012) 

Něco nového, něco jiného a hlavně něco překvapivého nám nepřináší nikdo jiný nežli Goddard. Musím říct že od první chvíle jsem si říkal že to bude zase další chatovka u které už všichni dopředu známe děj. Po patnácti minutách se mi začínal děj zdál lehce mimózní a cca po půl hodině mě to doslova pohltilo. Ukázkový příklad jak díky šikovnosti autorů dokáže děj, u kterého jste si mysleli že ho už dopředu znáte, překvapit a vy vlastně najednou zjišťujete že se velmi těšíte na to jak to celé dopadne.

plakát

Na samotě u lesa (1976) 

Jedna z nejjasněji zářících českých hvězd, Josef Kemr, je naprosto nezapomenutelnou součástí naší kinematografie. V tomto mistrovském díle vryl do naší pamětí nezapomenutelnou "předpověď počasí" a nejen to. Velký film plný velkých herců=velký úspěch a to i po několika desetiletích. Plný počet hvězd je snad u tohoto díla povinností.