Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (2 275)

plakát

Saw 5 (2008) 

Pořád stejné, pořád docela dobré. Konec se mi líbil a byl napínavý, snad jen nad logikou celého příběhu se nesmí moc přemýšlet.

plakát

Saw 4 (2007) 

Saw si pořád udržuje určitou míru kvality a napětí. Ale je to vlastně pořád dokola totéž.

plakát

Vyšehrad: Seryjál (2021) 

Jako seriál fungoval Vyšehrad výborně, alespoň tedy jeho první polovina. Jako film je to horší, zejména pak zmiňovaná druhá půle vyloženě ztrácí na vtipu i zajímavosti. Výměna Prachaře za Noska je divná a ani "vtipné" vysvětlení na tom nic nemění. Z ukázek na celovečerák, který je součástí Seryjálu ve mě rovněž nebudí úplnou důvěru.

plakát

Saw 3 (2006) 

Za mě možná o chlup lepší než dvojka. Hlavně konec překvapil. A gore efekty byly tentokrát zase výživné.

plakát

V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz (2021) 

Sice bez Wana, ale stále precizní hororová práce, zejména po technické stránce. Filmu akorát občas padá tempo a uprostřed má pár hlušších míst. Konec také mohl být ještě intenzivnější. Přesto jde o žánrovou špičku.

plakát

Ubal a zmiz (2021) 

Horko těžko za tři, ale s odřenýma ušima. A je to škoda. Snaha byla, ale úplně to nefunguje. Zejména scénář je takový všelijaký a nenabízí mnoho zajímavých postav a především pak dialogů, které jsou toporné. Herecky je to dobře obsazené, ale takový Hofmann, Noha nebo Dobrý mohli dostat šťavnatější scény. Ruml chudák od poloviny zase nemá vůbec co hrát, postava se nevyvíjí a ve finále vyznívá úplně do ztracena.

plakát

Café society (2016) 

Slabší Woody, kterému chybí zejména tempo a vyšperkovanější dialogy. Příběh dobrý, humor nechybí a paleta postav pestrá. Líbila se mi typická allenovská nejednoznačnost postav i pro něj typický hudební doprovod. Ale režijně si tentokrát vybral slabší moment.

plakát

Můj soused Totoro (1988) 

Velmi milý film, který je kvůli svému stáři trochu pomalejší.

plakát

Štěstí je krásná věc (2020) 

Příšernost nevídaných rozměrů. Jak do toho ti herci mohli proboha jít? Tady není nic správně, snad jeden, dva vtipy pobaví, zbytek je filmová tortura.

plakát

Láska je láska (2012) 

Vlastně docela příjemný film s dobrými hereckými výkony a milou atmosférou.