Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (229)

plakát

Go On (2012) (seriál) 

Hodnocení pilotu: Jeden ze dvou vtipných letošních sitcomů, přesto ne zas tak moc, ale charisma Matthewa Perryho funguje, takže si seriál baví. 50%.

plakát

The Mindy Project (2012) (seriál) 

Hodnocení pilotu: Opět jeden ze standardních amerických sitcomů, kde se moc nezasmějete. 30%.

plakát

The Neighbors (2012) (seriál) 

Hodnocení pilotu: Asi nejzajímavější letošní sitcom, ale rozhodně ne nejlepší. Bizarní debilita nerovná se vtipnost. Alespoň vždy ne. 40%.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Hodnocení pilotu: čekal jsem, že to bude větší hovězina, ale nakonec vcelku sympatická vykrádačka (atmosférou, hudbou aj.) Nolanových Batmanů. Bohužel ve všech rolích zde hrají Barbie a Kenové, jako ve všem od CW, ale tupost dialogů není donebevolající, takže z toho vychází průměrná oddychovka, která si snad nebude hrát na něco hlubšího. 50%.

plakát

Ben a Kate (2012) (seriál) 

Hodnocení pilotu: Další ničím zajímavý sitcom, který moc nepobaví. Jednoznačný adept na brzké zrušení. 40%

plakát

Parťáci (2012) (seriál) 

Hodnocení pilotu: Standardní sitcom, který nenadchne, ani neurazí, sem tam se člověk zasměje, ale jinak je to nuda. 40%.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Po druhým shlédnutí přidávám hvězdičku, nejde jinak. Jedinejma malejma výhradama jsou slabší záporák oproti minukým dílům a to, že Zimmer pouze zrecykloval hudbu z jedničky a dvojky a nepřidal nic novýho. 90%.

plakát

Smash (2012) (seriál) 

Hodnocení pilotu: Doufal jsem, že mě pilot uchvátí nebo znechutí, při sledování jsem však zažil oba pocity. Vytýkat klišiodnost postav a celýho děje nemá smysl u tohohle typu seriálu, Smash s nimi pracuje velmi dobře, přesto ve mě zůstala po skončení pilotu určitá pachuť a pocit, že to mohlo dopadnout ještě lépe. 70%

plakát

Doteky osudu (2012) (seriál) 

Hodnocení pilotu: Pilot LOST mě kdysi dávno uchvátil, pilot letošního Alcatrazu mě pak nudil. Pilot Heroes mě kdysi dávno dostal, ale po úvodním dění Touch jsem z týhle hýrousovský směsky velmi rozpačitej. Chování některých postav (hlavně linie okolo posílání mobilu po celým světě) je naprosto nepochopitelný i v rámci americkýho seriálu a ačkoli se Kiefer "Jack Bauer" Sutherland snaží, tak je to sakra málo. Velká epizodnost (jak to zatím vypadá) u seriálu tohohle typu taky není podle mě šťastná a seriálu možná zlomí vaz. Já sám se budu velmi rozmýšlet, jestli si druhý díl v březnu pustím. 60%.

plakát

Muž s posláním (2011) (seriál) 

Hodnocení pilotu: House a antiHouse v jednom, což hodně skřípe. Na jedné straně povrchní a namyšlený doktor, na druhé zase schopný povídat si s duchem svojí mrtvé exmanželky a skoro celý se rozdat. Tenhle rozpor (a kdoví co ještě) se nelíbí ani divákům za mořem, a Gifted Man tak bude na 99% zrušen po první sérii. 40%.