Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (27)

plakát

Jak mít sex (2023) 

Silné...fakt silné...sedíte, koukáte a i když postavy nic neříkají a jenom zírají, tak vám tluče srdce jak o závod a žijete s nimi. Po delší době zase film, který mě vtáhnul natolik do sebe, že jsem za celý film nevzal do ruky telefon :) fakt dobrý!

plakát

Nech svět světem (2023) 

Jednu hvězdičku dávám jenom kvůli tomu, že tam byli Přátelé. Jinak je to ten film, kde 2 a čtvrt hodiny čekáte, kdy už se něco stane a ono nic. Naprosto nevyužitý potenciál, který tento příběh mohl mít. Prostě film doslova o ničem.

plakát

Nadosmrti (2021) odpad!

Kdyby to byl studentský film, natočený 15letými, tak tu naivitu ještě pochopím. Ale bože proč? Snad ani jedna scéna ve filmu nebyla domyšlená, člověk se až musí smát té trapnosti, kterou film přináší. Tohle bylo hrozné, ztracená hodina a půl, film nenabídne prostě nic.

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Dá se říct...KONEČNĚ! Konečně něco českého, co tady ještě nebylo. Konečně opravdová česká komedie, která jede od začátku do konce. Lavi je pořád svůj, chemie se synem funguje na jedničku, Šárka je pěkná baba a příběh dává smysl a není daleko od reality. Moc jsem si to užil a co říct nakonec...chceme dvojku ty kopyto! :)

plakát

Vadí nevadí (2018) 

Nápad dobrý, zpracování už horší. S horory to jde v poslední dobou z kopce a narazit na opravdu dobrý, je hodně těžké - na toto se dívat dalo, rozhodně jsem se nenudil, ale upřímně jsem od toho čekal trochu více. Celkově ty scény mi přišly až moc béčkové, jakože těšíte se na ně, už to vypadá, že to přijde a nakonec střih a konec scény a jedeme dál čekat na další...škoda. Před pár lety bych dal tak 35%, na dnešní dobu 60%.

plakát

Fakjů pane učiteli 3 (2017) 

Nejlepší ze všech tří dílů! Absolutní jízda od začátku do konce, prostě se posaďte a užívejte si super hlášky. Kino bylo mrtvé smíchy...já na to chci jít znovu! :)) trochu jsem se bál té stopáže, ale tohle je jeden z těch filmů, kdy si přejete, aby ještě zdaleka nekončil a opravdu zde za celé 2 hodiny nejsou žádná hluchá místa a bavíte se od začátku do konce ;)

plakát

Prezident Blaník (2018) odpad!

Výborných prvních 15 minut, vystřídá 70 minut nudy, zmatku, trapnosti...škoda, fakt jsem myslel, že to bude dobré, ale je to zklamání. Kdo chcete ušetřit čas, pusťte si pouze začátek...

plakát

Svět po zániku (2011) odpad!

Na začátek můžete rovnou přetočit prvních 30 minut, kde se neděje vůbec nic. Potom přijde pár vražd, většinou ve tmě, takže z toho stejně nic moc neuvidíte a celkově je ten film úplně o ničem. Nuda od začátku do konce, takže jestli si chcete ušetřit hodinu a půl času, tak se tomuto "filmu" zdaleka vyhněte.

plakát

Jack a Jill (2011) 

Když jsem to viděl poprvé, bylo to pro mne zklamání. Když jsem to viděl podruhé, bylo to už lepší. Když jsem to viděl potřetí...chci to vidět po čtvrté! :) Ten Al Pacino mi tam vůbec nesedí a scény s ním bych nejraději vystříhal, ale Katie je tam prostě božská a na ten její šibalský úsměv bych se mohl dívat pořád dokola :)

plakát

Vyšehrad (2016) (seriál) 

Kdo aspoň chvíli hrával fotbal, musí tomu dát plný počet! :) trefné narážky, výborné hlášky, žádné protahování, prostě super. Sice to má třeba jenom 9 minut, ale raději se podívám na 9 minut, kde jde jedna super hláška za druhou, než na 20ti minutový sitcom, kde je 10 minut nuda ;)