Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (39)

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Stín minulosti (2022) (epizoda) 

Politicky korektní divnověc. Postavy mají charismatu asi jako cikánskej kolotoč rychlosti a s Tolkienem si prostě vytřeli prde*. A že to má parádní vizuál? Za ty prachy, co to stálo, by se měli sebrat a jít se omluvit rusákům za tu příšernou verzi Hobita. Jediný, proč má smysl to vidět, je to, aby si člověk ještě více cenil parádní práce P.Jacksona. A že je tu ještě např. Ordinace a pod.

plakát

Poslední souboj (2021) 

Ty dvě a půl hodiny ztraceného života už mi nikdo nevrátí. Díla RS zbožňuju, ale tohle je ultrakravina o ničem. Bez napětí, nez nápadu, bez překvapení. Škoda času.

plakát

David Gilmour v Pompejích (2017) (koncert) 

Z malé části musím, nechtěně, souhlasit s Taffeym. V čem? První dvě písně mi nesedly, od ostatních jako by je dělila pomyslná hranice. Pak už si vše sedlo tak jak má. Prakticky neustálé usmívání se jak bubeníka, tak Gilmoura mě při Wish You Were Here rušilo. Ta písnička si tohle prostě nezaslouží, velká procítěnost tam nebyla a stavte se třeba na hlavu :-) Ten samý pocit jsem měl při začátku druhého sóla v Comfortably Numb, nicméně po chvilce už tam bylo vše, co tam má být a ještě něco navíc. Samozřejmě písničky hrané po tisící nelze vždy zahrát tak, aby si z nich člověk sedl na zadek. Celkově to na mě působilo výborně a mimo několika málo věcí mě osobně nic neušilo. Mám shlédnuty snad všechny koncerty co vyšly, na několika jsem byl i živě (i Roger Waters) a mám s čím srovnávat. Každopádně krásný zážitek a už se těším na blu-ray do sbírky.

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Proc mi jako malemu nepredcitali takovy pekny pohadky? :-) Napadity, s tempem, chvilemi ala´Q.Tarantino (dratena sit na carodejnice, rotacak...), usmevny, s prekvapenim, peknejma babama, no proste pohadka, jak ma byt :-)

plakát

Spláchnutej (2006) 

Hrava pohadka, ktera potesi, neurazi, sem tam rozesmeje a ve finale pobavi.

plakát

Mazaný Filip (2003) 

Jediny film, ve kterem Tomas Hanak opravdu "hraje", protoze on proste zadny herec neni. Je to ten nejprecenovanejsi herec v dejinach ceke, ceskoslovenske kinematografie. A na tom si skolopevne trvam :-) Film pohodovy a prave diky Hanakovi je o level vys. Sedi mu to. Miluju ho v Mlynech, ale tam vlastne taky ani hrat nemusel :D

plakát

Once (2007) 

Moc hezky, decentne, krehce podany pribeh ze zivota. Zaplat panbuh, ze se ti dva nakonec nevzali. No, jeste ze to nereziroval nejakej amik :-)

plakát

Ať žijí duchové! (1977) 

Klasika. Pohodova, humorna a ze ma nektere vlezle pisnicky? No a co? :-) Proc ne pet kousku? No protoze nejlepcejsi pohadka je preci S certy nejsou zerty a ta ma u me tech hvezdicek plny pocet :-)