Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (85)

plakát

Gakuen mokuširoku: High School of the Dead (2010) (seriál) 

Apokalypsa je velice opotřebované téma. Příběh nebyl vůbec napínavý. Krom toho je tohle anime stvořeno jen pro kluky, což taky není úplně dobré. Navíc je to jen další anime s ecchi nálepkou. Abych hodnotil objektivně, musím dát 1* , jinak bych křivdil všem ostatním anime.

plakát

High School DxD - BorN (2015) (série) 

Rád jsem viděl kozičky a nahou Rias, ale v anime jde o mnohem víc. Grafika je sice skvělá, ale příběh je plytký, nedokáže nadchnout. Dále mi neuvěřitelně vadily obrázky zhruba v půlce každého dílu, to působí už více jako hentai a ne anime. Jedna hvězda je za pěkné charaktery a za dobrý soundtrack a za ten příběh :/

plakát

Discopříběh (1987) 

Vzhledem k době vydání je to slušná práce. Celkem se mi líbily i songy.

plakát

Kameňák (2003) 

Takto nízké hodnocení mě celkem překvapuje. Mně to přišlo celkem vtipné. Nepřišel mi moc dobrý herecký výkon, ale pobavil jsem se hodně, což u tohoto žánru pokládám za důležitější.

plakát

Počátek (2010) 

Originální, navíc sociologické = přesně pro mě. Tento film mi doporučili kamarádi se slovy, že se museli podívat víckrát, aby pochopili pointu. Mně film přišel deep, ale myslím, že není zas tolik obtížné pochopit, o co v něm jde a v kolikáté dimenzi snu se zrovna pohybujeme ....

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Hodně dlouho jsem čekal na tento film a moje očekávání se splnily. Postavy jsou skvěl vymyšlené a vtipné, hlavně DeadShot a Harley. Jared Leto mě překvapil jeho hereckým výkonem. Důvod, proč jsem dal 4 hvězdy a ne 5 je děj, který nebyl špatný, ale nebyl ani excelentní.

plakát

Podfukáři (2013) 

Vždy být o krok napřed .....