Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (317)

plakát

Most - Epizoda 1 (2018) (epizoda) 

Srága v kriminálu. Konečně. Kdyby natočili 4 řadu s jiným pokicajdem, proloženou tím jak psychopatka dostává sodu v krimu,  to by bylo něco 👍

plakát

Zabijáci rozkvetlého měsíce (2023) 

Zajímavý a inspirující příběh. Bohužel natočený rozvleklým,  nudným způsobem. Jako vždy, když se někdo snaží o "umění", vznikne přinejlepším nuda.

plakát

Případy 1. oddělení - Trik (2022) (epizoda) odpad!

Kdo si chce zachovat dobrý dojem ze seriálu, nechť tuhle epizodu vynechá. Pan scénárista zjevně nevydýchal, že se jeho nadřízenou stala osoba schopná a narozdíl od něj vzdělavatelná, a musel si s ní vyřizovat účty.

plakát

Případy 1. oddělení - Loterie (2022) (epizoda) 

Skvělý díl. Hlavně se konečně objevila postava, se schopnostmi odpovídajícími 21 století, která dementovi Kozákovi ukázala jeho jediné správné místo - jít do zadele. Koneckonců představa, že u policie by ve skutečnosti probíhala kozákovská a pražákovská cochcárna, je dost děsivá.

plakát

Volha (2023) (seriál) 

Mně se to líbí.  Hlavní hrdina je sympaťák, s poměrně rozumným životním přístupem. Navíc konečně se našla role, která gajzlerové sedla jak prdel na hrnec, hraje arogantní, nesympatickou krávu.  Celkově to ukazuje, že ta dobabyla celkem v pohodě.

plakát

Kolja (1996) 

Když už někdo mermomocí musí točit film s nějakým rusáčetem a umístit tam proslovy v rusáčtině, měl by být té lásky doplnit titulky. Jinak tuctová citová vydíračka nevalné kvality, která i díky obsazení extrémně ohavného dítěte nefunguje ani jako ta vydíračka, prostě se člověk nedokáže donutit, aby tomu malému rusákovi nějak fandil či s ním soucítil.

plakát

Fair Play (2014) 

Mělo se to jmenovat blbá a blbější. Být tím policistou, tak bych zavřel starou  i mladou, žádná pohoda v maminčina bytě.

plakát

Tenet (2020) odpad!

Chaos, nuda, a jako bonus snad nejhorší obsazení od doby snahy o resuscitace krotitelů duchů. Vydržet více jak hodinu je ryzí sebemrskačství. Ale chápu, že mastnovlasé batikované "intelektuálky", nebo pozérská individua zaměřující své dlouhodobě neuspokojené touhy na svrchu zmíněné obludy, budou chrochtat nadšením

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci (2022) (seriál) odpad!

Jistý poměr indočarodějek, negromágů a afroelfů v zaklínači jsem jakž takž vydýchal.  Tam ostatně řada mágů a bojovnic čundrá po celekm svetě od Zerrikánie po Kovir, tak proč ne. Tohle ale už ne. Ne, nejsem rasista. Ale proč je nutno příběhy jednoznačně a nezpochybnitelně vycházející z evropské tradice a mytologie ZPRZNIT tímto obsazením, to nepochopím a ani nechci. Za prvé,  lidé tmavé pleti v Středozemi jsou, ale jde o východní národy z Rhùn, Harad a podobně. Ne elfové,  hobiti. A rozhodně ne trpaslíci. Pardon, tohle  jsou asi ti praví trpaslíci, kteří tisíci generacemi života na prudkém slunci zářícím v jejich  afrických slujích získali ebenovou pigmentaci.  Jo, tak to pak jo.

plakát

Zdivočelá země (1997) (seriál) 

Seriál ukazuje život sorty jakési "volnomyšlenkářské", ve skutečnosti spíše líné kriminální svoloče, žijící v jakési pseudokomunitě. Prý "politický vězeň" - nakonec se stejně ukázalo, že jde o obyčejného kriminálníka, tlučhubu a ubohého ožralu. Ve skutečnosti to bylo leckdy nejspíš dost podobné.  Ostatní hrdinové- to samé,  chlast, cigárka, bordel, sexuální avantýry kdeko s kdekým a celková ubohost. V celém seriálu jsou nakonec nejsympatičtější ti soudruzi a SNBáci, kteří se tomu bordelu snaží učinit přítrž.