Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (67)

plakát

Raya a drak (2021) 

Nejlepší Dysneyovka ever.

plakát

Nikdo (2021) 

První polovina famózní. Neotrely a originální pohled na rutinu života a bitka v autobusu skvělá. Rodinné trable dobře vylíčeny. Druhá polovina ale dost fádní a beckova. Nakonec ale místo třech, dávám čtyři hvězdy, ani nevím proč

plakát

K zemi hleď! (2021) 

První dvě třetiny filmu jsem byl v depresich a nasrany. Takové emoce ve mě možná žádný film ještě nevzbudil. Chtěl jsem skočit do tý telvize a všechny ty povrchní šmejdy zfackovat na hromadu. Perfektně zahrane vše co nesnáším - korporat a business řídí svět a politici jsou jen panáci. Lidská povrchnost , mediální a zurnalisticka žumpa, politický populismus a prihlouply občané. Peníze, bohatství a zase jen peníze a bohatství. Lidé kteří věří řečníkům více než odborníkům a vědcům. Nejednotna společnost (fakt věřím tomu,že usa rusko čína a další velmoci by nebyly schopné spolupráce ani v takovýto kritický okamžik). Třetí třetina už se nese v jiném duchu a byla perfektní, fakt jsem to těm lidem přál, aby je to zasáhlo. Perfektně natočené, skvělé dialohy podpořené skvělými herci. A ten úplný konec ... 😂

plakát

Modřiny (2020) 

Chtěl jsem dát dvě hvězdy za film jako takový. Velice průměrné sportovní drama, které mě příliš neoslovilo. Ale jednu přidám za prvé kvůli tomu klukovi vo hrál jejího syna, to byl božan a doufám že ho ještě někde uvidím. Za druhé za to jak se Halle na bojové scény připravila. Bylo tam samo spousta bullshitu, ale její příprava musela být brutální a dlouhá. Na to kolik ji je, tam nechala spoustu energie a to ocenuji.

plakát

Peklo (2021) (seriál) 

Myšlenka zajímavá a velmi originální, ale upřímně jsem se nutil k posledním dvoum dilum, abych 1. sérii dokoukal.

plakát

LEGO® Batman film (2017) 

Tož toto se povedlo náramně. Od prvních titulků vtipy, gagy a vynikající český dabing. Vše ostatní, co jsem z lega filmu a seriálů se synem viděl, nesahá tomuto batmanovi ani do půli kolen.

plakát

Duna (2021) 

Nejlepší film, co jsem kdy viděl v kině. Za mě naprostá špička. Knihu jsem četl. Byl jsem skálopevně přesvědčený že ta kniha se nedá solidně zfilmovat a hle. Neskutečně se stalo realitou. Kloboucek za tento počin.

plakát

Modrá až na kost (2021) (seriál) 

Holy fucking shit!!! Po šestém dilu už musím petkovat. Všichni mluví o hře na olihen, ale toto je ještě o stupeň lepší. Skvělí herci, skvělý příběh a hlavně tak skvělý soundtrack.