Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Komedie

Recenze (478)

plakát

The Institute (2017) 

Pan Franco je možná dobrý herec, ale jako režisér zde totálně pohořel. Isabel je poslána do zařízení v Rosewoodu kde ji údajně můžou pomoci. Doktor jí vysvětlí, že problém není v ní, ale v lidech a že by měla být sama sebou a on jí s tím pomůže. Takže ji dává jakýsi jed zhruba 5krát ji přetáhne bičíkem po zádech poleje horkou vodou a donutí zbičovat jakousi holku a zabít svého bratra. Pak jí řekne, že je někdo úplně jiný a nacvičuje s ní první jakousi hru a pak čarodějnické procesy. To vše v područí jakési sekty samozřejmě pak isabel prozře a pomstí se. Jako horor to selhává na plné čáře (jedna zbičovaná ženská a jeden krvavý plášť případně záběr na pitvanou mrtvolu už nic světoborného neukáže v dnešní době) jako thriller je to též slabší. Ta 1 hvězda je za herečku Isabely a za tu scénu z kyvadlem.

plakát

Mladí Titáni: Jidášova smlouva (2017) 

Možná by neuškodilo dát někdy Samu Liu prachy na to, aby natočil film s Titány. Tady je bohužel slabší zhruba půlhodina, ale pak se to slušně rozjede. Celkově mě začínají poslední dobou více bavit Titáni než Justice League.

plakát

Běženky a kapři (2016) (TV film) 

Tohle se nedá brát vážně ani omylem. Ze začátku se to již tváří jako parodie (v žánru by mělo být uvedeno komedie) co o horor nezavadila ani omylem na druhou stranu je to děsivější než The Void 2016 (Nicota) co jsem viděl včera. 5 vězeňkyň (většina z nich nejspíše štětky) jdou kamsi kopat. Po cestě nazpět je napadnou žraloci a jednu zabijou oni najdou její zakrvácené věci a jediné co je napadne je to, že utekla a nehledají ji (co na tom, že nejbližší místo s životem je 75 kilometrů) tak jdou dále a přepadne jich kolegyně jedné z nich, že je osvobodí. Do toho se zapletou jacýsi geologové (památná hláška Oni nás unesou viděl si její kozy) co ty žraloky viděly a kousek od nich je barák a jich nenapadne do něj vlézt. Tak se z tama snaží dostat. Herecké výkony 0 (na druhou stranu pořád větší než ve všech Expendebiles a Rychle A Zběsile dohromady) hororovost též 0 (jediné gore ukousnutá noha a zbytky jakéhosi člověka) a jako komedie to nemá chybu za to těch 40 procent dám. P.s. český distributor opět zaperlil kde v názvech Žralok Arkansan Ženy Vězení Masakr vidí Běženku (co to je vůbec za slovo?) a Kapra je mě záhadou.

plakát

Nicota (2016) 

Neskutečná slátanina. Čekal jsem horor o nějakých monstrech co budou napadat návštěvníky nemocnice místo toho jsou dostal jakési démony 2 monstra z nichž obě vypadají trikově hůře než filmy od Asylumu a jakési sektisty v bílém prostěradle s trojuhelníkem (asi to byla pyramida) na hlavě. O nějakém scénáři,logice (ženská porodí cca 5 metrové monstrum jak se v ní tak velké asi vzalo to jako od určité doby rostlo nadpozemskou rychlostí nebo co) a hereckých výkonech si též můžeme nechat zdát takže zde máme chlápka co přišel o dítě, ale světe div se má u sebe ženskou co bude rodit a druhou,která taky přišla o dítě. Její manžel je pro změnu policista, který se tam světe div se zrovna nachomýtne a takových náhod je zde několik. Vrchol stupidity příjde na konci kdy to přežije jakýsi týpek co neumí mluvit a ženská co zde dělá stážistku. 40 procent za začátek kdy to má slušný náběh. P.s. je my jedno, že se to opírá o Lovecrafta z toho se neudělám jak někteří a když už teda tak radši The Creature Below

plakát

From a House on Willow Street (2016) 

Skupina únosců unese dívku jejiž otec podniká v diamantovém průmyslu. Požaduje po něm diamanty, ale on se jim neozývá tak tam (k nim domů) zajde a najde několik mrtvol a kazetu o démonovi co hledá 4 duše, aby mohl být vzkříšen. Zjistí, že ten démon je v té holce a jde po nich. V rámci žánru lepší průměr jednou jsem viděl něco podobného akorát tam unesli kluka a on byl ďábel tohle je na větší úrovni i když ten konec s tou mrtvou matkou a zpomalování kulek a la Matrix si mohli odpustit.

plakát

Ztracený kluk (2015) 

Průměrný thriller neobsahující ani jedno překvapení za to obsahující nejméně 5 zatmívaček, které se objeví vždy, když to má zajímavý náběh (tento styl nechápu to bylo in tak v roce 2000 a ne v roce 2015) . Ženě se ztratí kluk po 11 letech k ní někdo dojde, že je její syn. Samozřejmě není a je to jakýsi magor co žil kdesi jako bezdomovec a evidentně mu šplouchá na maják. Jeho otec má pochyby jeho bratr taky jeho sestra též nikdo jim nevěří jen matka si pořád mele svoji. 40 procent přečtěte si tady synopsi a máte celý film.

plakát

Power Rangers: Strážci vesmíru (2017) 

Tady vyloženě nevím jestli 2 hvězdy nebo 3 hvězdy. Ze začátku je to nuda sledujeme 5 teenagerů a outsiderů (holka co dělá kámoškám naschvály holka co se věčně stěhuje na jiné školy kluk co je moc chytrý a všeci do něj rýpou sportovec, který si svým chováním zničil kariéru a kluk co chodí věčně za školu) jak žijou své životy. Pak najdou silomince a stanou se z nich strážci vesmíru. Mezitím po Zemi chodí Rita zabíjí všechny co mají na sobě nějaké zlato, aby oživila Goldara, který hledá jakýsi krystal, aby společně ovládly svět. Po příběhové stránce je to klasika v tomto žánru se nedá nic vymyslet nejspíše nového takže budiž problém je s herci, kteří nemají šanci zaujmout (já osobně si pamatuji jen maximálně Kimberly a to jen kvůli tomu, že mě ta herečka tam sedla nejvíce a v původních strážcích patřila mezi mé oblíbené) ostatní jsou takoví nemastní neslaní. Všechny scény s Ritou jsou na vysoké úrovni a každá z nich strčí 90 procent pseudozáporáků z Marvelu do kapsy jak nic (čestná výjimka je Loki). Závěrečných cca 15-20 minut s boji je povedené navíc zazní i znělka z původních strážců. Hodně to kazí i humor, který se snaží být cool a zavděčit se puberťákům (narážky na Ironmana nebo Spidermana atd.), ale já osobně se zasmál max 3krát z toho jednou u Rity jak jedla tu koblihu. Do dalšího dílu bych klidně šel snad to vydělá. P.s. 1 zajímalo by mě podle čeho jako Rita zjistila kdo z nich je jaký strážce,když zde nebyly ani žádné náznaky. P.s. 2 jedna scéna měla slušný náběh s tím, že jedna z postav zemře kdyby opravdu zemřela dal bych i čtvrtou hvězdu škoda, že to režisér neudělal.

plakát

Doktorka Kellerová (2016) (seriál) odpad!

Když už se člověk směje u ukázek a nejedná se o komedii tak je nejspíše něco špatně.

plakát

Procep (2016) 

Nemám rád filmy co se ze mě snaží udělat blbečka a tohle je přesně jeden z těch filmů. Agentka Liz a agent Smith (ne ten z Matrixu to opravdu není) jedou kamsi do Srbska kde spadl satelit. Přijedou tam a zjistí, že tam žádný satelit není za to je tam mrtvý astronaut, který zmizel v 60-70 letech v časové trhlině. A nyní to příjde režisér do toho začne rvát sci-fi mysteriózno a na konec i vyvražďovačku do toho tam začnou několikrát ožívat mrtví lidé (i když jsem nepochopil proč neožil ten profesor) a začíná byt z toho jakýsi neurčitý spletenec. Navíc mě přišlo, že režisér se do toho zamotal sám (proč jich například ti lidé chtěli zabít, když by stejně ožili a mělo by to nulový efekt ) . 40 procent za atmosféru a námět ze začátku za černocha co tam vraždil sekerou a jednu useknutou hlavu. P.s. pointa filmu NIC :-)

plakát

Smrtící nymfa (2014) 

1 hvězda za pointu více si t nezaslouží