Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný
  • Horor
  • Komedie

Obsahy (9)

Acrimony

Acrimony (2018)

Americký psychologický thriller Acrimony napsaný a zrežírovaný Tylerem Perrym vypráví o loajální ženě Melindě Gayleové (Taraji P. Henson), která už je unavená tolerováním toho, jak ji její manžel (Lyriq Bent) podvádí. Když zjistí, že je její manžel zasnoubený s jinou ženou, je rozzuřená, ztrácí nad sebou kontrolu a rozhodne se nevěrnému manželovi za jeho zradu pomstít.

Kursk

Kursk (2018)

Film vypráví o skutečných událostech v roce 2000, kdy se potopila ruská ponorka K-141 Kursk, a událostech, které následovaly. Jelikož námořníci bojují o přežití, jejich rodiny zoufale bojují s politickými překážkami a nemožnými šancemi, jak je zachránit.

L'Insulte

L'Insulte (2017)

Dramatický francouzsko-libanonský film L'insulte, který napsal režisér Ziad Doueiri společně s Joellem Toumou, vypráví příběh z oblasti dnešního Bejrútu. Setkáváme se s rozhořčeným Tonim (Adel Karam), libanonským křesťanem, a Yasserem (Kamel El Basha), palestinským uprchlíkem, kteří se setkají u soudu. Mediální cirkus kolem případu odkrývá tajné rány a traumatická odhalení, přináší Libanonu sociální explozi a nutí Toniho a Yassera, aby přehodnotili své životy a rozhodnutí.

Round of Your Life

Round of Your Life (2019)

Příběh vypráví o patnáctiletém Tayloru Collinsovi (Evan Hara), který je synem golfového veterána. S golfem však i přes své nadání nechce mít nic společného. Poté, co Taylor úmyslně vyhodí svou přihlášku do školního golfového týmu, se jeho otci přihodí nehoda při řízení a skončí v kómatu. Taylor se viní z jeho nehody a s podporou své rodiny a přítelkyně Bailey (Alexandria DeBerry) se rozhodne vrátit zpátky do školního týmu a stát se prvním nováčkem v historii USA, který dovede svůj tým až ke státnímu šampionátu. Taylor nakonec zjišťuje, že nejlepší způsob, jak uctít svého otce, je přijmout své nadání.

Stáhni a zemřeš

Stáhni a zemřeš (2019)

Když si mladá zdravotní sestra (Anne Winters) stáhne aplikaci, která má údajně předpovídat, kdy člověk zemře, zjistí, že jí zbývají jen 3 dny života. S ubíhajícím časem a smrtí za zády se snaží najít cestu, jak si zachránit život dříve, než jí její čas uběhne.

V oku hurikánu

V oku hurikánu (2018)

The Hurricane Heist vypráví příběh skupiny zlodějů, kteří se chystají využít hurikánu kategorie 5, aby zakryli stopy po bankovní loupeži. Jedná se o tým hackerů, kteří chtějí uloupit 600 milionů dolarů z pobřežní mincovny Spojených států. Ve stejnou dobu má však udeřit katastrofální hurikán kategorie 5. Poslední lidé opuštění v plážovém městečku jsou meteorolog, jeho bratr a zástupce státní pokladny. Společně musí přežít hurikán a zabránit zlodějům v dokončení loupeže století.

Válka vynálezců

Válka vynálezců (2017)

Benedict Cumberbatch jako Thomas Edison a Michael Shannon jako George Westinghouse, Vysoké napětí je příběh o soutěžení mezi největšími vynálezci průmyslového věku, jejichž elektrický systém by změnil celé nové století. S podporou J.P. Morgana (Matthew Macfadyen) oslňuje Edison  svět osvětlením Manhattanu. Ale Westinghouse s pomocí Nikoly Tesly (Nicholas Hoult) zaznamenal v Edisonovu modelu přímého proudu fatální chyby. Westinghouse a Tesla tedy vsadili všechno na riskantní a nebezpečný střídavý proud.

Všichni svatí mafie

Všichni svatí mafie (2021)

Americký kriminální film režírovný Alanem Taylorem slouží jako prequel k seriálu HBO Rodina Sopránů. Děj se odehrává v 60. a 70. letech 20. století v Newarku na pozadí povstání v New Jersey, zatímco napětí mezi Italsko-americkými a africko-americkými komunitami je stále větší. Zabývá se přitom hlavně životem gangstera z New Jersey, Tonyho Soprana (Michael Gandolfini).

Zprávy ze světa

Zprávy ze světa (2020)

Westernové drama od režiséra Paula Greengrasse v hlavní roli s Tomem Hanksem o novináři z Texasu, který cestuje po divokém západě, kam přináší zprávy místním lidem a snaží se přitom zachránit unesenou dívku.

Reklama