Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Komedie

Recenze (579)

plakát

Duna (2021) 

Velleneuve tu předlohu fakt miluje.

plakát

Girls und Panzer das Finale: Part III (2021) 

Je moc milý, že i když je divákovi jasný jak souboj Oarai vs Chi-Ha-Tan dopadne, tak se autoři fakt snažej aby byla zábava ho aspoň sledovat. Obě školy se neustále snaží jedna druhou nějakým způsobem přechcat takže jistý napětí pořád tam je. Jenže dějově se tentokrát už jede doslova na plnej plyn a i když je to pořád zábava, tak už mi zkratkovitost prakticky všeho začíná vadit. Epizoda má bez openingu a edningu + - 42 minut čistýho času a za tu dobu musí stihnout uzavřít děj té předchozí, dále tentokrát uvidíte i souboje jinejch škol a to hned tří. Pak samozřejmě musej stihnout otvírák další epizody (mimochodem další cliffhanger, kterej spoustu lidí zase nasere :D). Celkově bych byl radši, kdyby se tempo trochu zvolnilo. Tentokrát už hodně slabý čtyři.

plakát

Poslední noc v Soho (2021) 

Na horor to není vůbec strašidelný, na psycho málo promyšlený a jako thriller je to snad zařazený omylem. Film ve kterým se nebojíte vůbec o nikoho. Napětí nulový. Wright zase ukazuje, že je šikovnej ve spojování obrázků s hudbou, ale udělat z toho funkční film už nějak nezvládá. Pokud bych byl muzikant a stvořil popovej hit, určitě bych chtěl aby mi k němu Wright udělal klip. Hodně slabý tři. PS: Nejděsivější na celým filmu byl ten její kluk.

plakát

Brimstone (2016) 

Spoilery: Po tom více, méně všeobecným nadšení co tady probíhá jsem teda vlastně dost zklamanej. Násilí ve filmu nějaký je, ale že by se jednalo o něco šťavnatýho to fakt ne. Buď kamera někam uhne, nebo se rovnou střihne pryč, takže popravu oběšením, řezání jazyku, první rablovačka v bordelu, incest a podobný srandy ve filmu bohužel vůbec neuvidíte. Reverendovi bych možná i fandil, bohužel je jeho postava zcela nerálná, neslyšitelná, vybavená teleportací apod... Kdyby si film nechal mysteriózní nádech, co má na začátku, tak to budu schopnej akceptovat. Jenže ve filmu o žádný nadpřirozený síly nejde a tak ve výsledku reverendova vševědoucnost do filmu vůbec nepasuje a akorát nabourává smysl celýho děje. Škoda.

plakát

Resident Evil: Raccoon City (2021) 

Prej film pro fanoušky původnich her. Pokud byl jejich záměr odkaz předlohy pochcat, posrat a poblejt, tak se jim to povedlo na jedničku.

plakát

Pod vodou (2020) 

Jakejsi posranej MTV patvar, plnej nepochopitelnejch zpomalovaček, nulové atmosféry a digibordelu. Tyhle rádoby horory mě serou...

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Asi sim viděl něco jinýho, než zesraná většina CSFD...

plakát

Kate (2021) 

Nenápaditej a nudnej akčňák. Ta degenerace "Netflix originals" je obdivuhodná.

plakát

Nadějná mladá žena (2020) 

Ne, vůbec sem jí to nežral. Film, na kterým je až okatě moc vidět, že ho psala a točila ženská. Způsob jakým se nadějná mladá Cassie snaží zatočit s násilníky je strašně hloupej a nereálnej, navíc to film vůbec neumí prodat. A závěr už je jen taková přihlouplá fantazie. Jediný plus je Carey Mulligan, která do toho dala všechno a roli ve které se pořád jen debilně neksichtí už potřebovala jako sůl.