Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (36)

plakát

The Last of Us - Long Long Time (2023) (epizoda) 

Tohle byla jedna z nejlepších epizod napříč seriály. Ohromně krásná a zároveň smutná cesta dvou lidi, kteří si v pekle vytvořili svůj ráj.

plakát

X-Men: Dark Phoenix (2019) 

Tohle už je fakt křeč..Mělo to už dávno skončit a to říkám jako velký fanda X-menu.

plakát

Nabarvené ptáče (2019) 

Víc takhle kvalitních filmů, prosím. Kamera byla naprosto skvostná, ta scéna v zimě, kde pomalu padají vločky, úžasný. Obecně jsem dle recenzí a ohlasů čekal daleko drsnější film. Výborná práce a po dlouhé době kvalitní Český film.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Dlouho jsem se k tomu dokopával a veděl jsem proč. Pro mě určitě mnohem horší, než předchozí díl. První dvě hodiny jsem se fakt vyloženě nudil, humorově to jde taky mimo mě (holt mi není 15) a konec mě citově taky dost obešel. Ve výsledku jsem něco takového vlastně čekal.

plakát

Na špatné straně (2018) 

Ty dialogy a atmosféra! Kež by se točilo takových filmů víc.

plakát

Ticho před bouří (2019) 

Podle popisu to mělo celkem fajn potenciál, ale nakonec je to úplná blbost. Škoda.

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Tohle je film tak pro 15 leté. Hezky to vypadá, ale jsou to 2 hodiny ničeho. Svět vůbec není vysvětlený, kdo je kdo, co a jak funguje, prostě nic. Logika chovaní, nebo i přiběhu težce kulhá a obecně je příběh těžké cliché. Nuda seď.

plakát

Složka 64 (2018) 

Určitě nejlepší díl ze všech čtyř. Místy správně temná atmosféra, skvělá hudba a charaktery logicky navazující na předchozí díly a vhodně se rozvíjejí.