Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Mladý papež

Mladý papež (2016)

Povoláni pochybují a pochybují i vyvolení. Tak krásný seriál !!! Bravo !

Hemlock Grove

Hemlock Grove (2013)

Pomalý rozjezd mi vůbec nevadil,právě naopak. Vonělo mi to od první chvíle,a tak si za pomalé rozuzlovávání ráda připlatím. :) Vím,že to nebylo dokonalé,ale mělo to tu jiskru,která člověka nutí jít do dalšího dílu.Perfektní zpracování,scéna s přeměnou fascinující, já fakt nemůžu dát méně !!!!! *****

Panství Downton

Panství Downton (2010)

U tohoto překrásného seriálu hodnotím především výpravu a atmosféru, čímž ani v nejmenším nechci nedocenit skvělé herecké výkony a ostatní profese. Zhlédla jsem ho jedním dechem a často si ho pouštím znovu. Hodně mě poučil,spoustu věcí jsem si sama pak dohledávala, zamilovala si postavy. Úžasná ukázka hierarchie služebnictva, řemesel atd. v podobě kostýmů !!! Jedním slovem bomba. Doporučuji vřele všem hladovým duším :)

V zajetí kouzel

V zajetí kouzel (2015)

Zpočátku rozjezd béčkovým stylem (chvíli jsem chtěla i přepnout), ale po shlédnutí 1.série mě lapili ! Čekání na 3. sérii bude těžké.A to podotýkám,že fantasty nemusím.Vřele doporučuji,chvíli nepřepínat :)------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tak dokoukána druhá série a nadšení neopadlo ! Suprový seriál !!! Za jedinou chybu považuji čekání na třetí sérii ! :)