Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi

Recenze (1 068)

plakát

Noc hrůzy (2011) 

Původní Fright Night byl aspoň sranda, tohle se bere moc vážně. Velké plus ale musim dát za lokaci, to městečko v poušti je až neuvěřitelné z pohledu shora. Navíc tuším kvalitní soundtrack.

plakát

Hlas Česko Slovenska (2012) (pořad) odpad!

Lidi už to prosimvás konečně přiznejte. Nemáme nárok ani na průměrnou televizní zábavu v našich končinách. Tohle je katastrofa jak svojí podstatou, tak principem, porotou, moderátory, porotou... Ten formát i zpracování je otřesný

plakát

Mstitel (1989) 

Jako malej jsem to hrozně žral. To asi odnés čas...

plakát

Ledové ostří 3: Splněný sen (2008) (TV film) odpad!

Je až neuvěřitelné, že někdo dokáže natočit něco tak sterilního. Štáb se dokonce ani nenamáhal s tím, aby nahnal nějaký komparz na stadion, místo toho pustí z repráků šum a tleskot, aniž by byl vidět jediný divák. Plitké až debilní dialogy, zápletka jak z kouzelné školky. Jediný díl ledového ostří jaký jsem viděl a tak to zůstane. Hrůza.

plakát

DeadHeads (2011) 

Za mě celkem dobrá zombie komedie - samozřejmě Shaun of the dead nepřekonáno

plakát

Londýnský gangster (2010) 

Tak až na ten konec to byla celkem kvalita, ale není to úplně čistokrevná gangsterka. Možná kdyby se Farrell nasral víc, nebo dřív, bylo by to mnohem zajímavější.

plakát

Tajemství starého hotelu (2011) 

Standardní duchařina se standardním závěrem. Bohužel. Čekal jsem mnohem mnohem více, ovšem jednu věc filmu upřít nemohu. Napínavou atmosféru, která by se dala krájet. To jako za jedna.

plakát

Aréna (2011) odpad!

Odpad obvykle dávám filmům s přerostlými pavouky, zmutovanými krokodýli a geneticky upravenými chřestýši. A to přeto, že jsou to kraviny, které alespoň pobaví. V Aréně vás nečeká ani to. Naprosto sterilní kousek s otřesnými herci i kulisami (Kellan Lutz je snad odlitej ze sádry) se nehodí ani na večer, kdy v televizi běží jen nějaká šaráda. Hrůza...

plakát

Obhájce (2011) 

Čekal jsem úplně něco jiného - hluboké drama o roztříštění osobností, nebo nějaký jiný politicko-sociálně-romantický blábol. Dostal jsem ale solidní thriller s vynikajícím McConaugheyem (opravdu jsem to napsal?) v hlavní roli.