Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (334)

plakát

Kick-Ass (2010) 

Verdikt: Kick-Ass je looser, ale kdyz to rozbali Hit-Girl za zvukoveho doprovodu Johna Murphyho a Ennia Morriconeho, tak dochazeji slova, zastavuje se dech, usta zustavaji otevrena dokoran a cely film to pozvedava o dva levely vyse. WOW.

plakát

Happy Town (2010) (seriál) 

Verdikt: První díl zaujal svou atmosférou a známými hereckými tvářemi, takže minimálně ještě jeden díl bude trvat, než se rozhodne o dalším (ne)sledování tohoto seriálu. UPDATE: První série je za mnou, takže jsem sledoval dále, tajemství městečka Happy Town si mě připoutalo.

plakát

Podivní (2010) 

Verdikt: Suprovní trailer, který hodně nalákal, aby člověk při sledování filmu zjistil, že vše v podstatné a zajímavé je už v ukázkách. Zbytek filmu je vyplněn nudnou a předvídatelnou vatou, tedy tím nejhorším, co může diváka u filmu potkat.

plakát

Městečko Peacock (2010) 

Verdikt: Nováček v režisérské židli Michael Lander sehnal výbornou partu herců, na první pohled zajímavý scénář, ale nakonec mu z toho vyšel nudný psychologický thriller (žádný horor) s hereckým koncertem Cilliana Murphyho. Ostatní herci mu jen sekundují v nepochopitelném akceptování dvou vytvořených světů - úřednického stydlína Johna a jeho výřečnější "partnerky" Emmy. Pro fanoušky slečny Page - moc si ji ve filmu neužijete.

plakát

Pouta (2009) 

Verdikt: „Já před váma utíkat nebudu.“ A vy neutíkejte před tímto filmem, stejně si Vás jednou najde, stejně jako Vaše minulost.

plakát

Borci z Blue Mountain State (2010) (seriál) 

Verdikt: Zatím shlédnuté 4 díly, 5. mě teprve čeká na disku, ale zatím je to konzistentní sranda, lehce úchylácká a lehce sexy. EDIT po první sérii: PLAY. PARTY. REPLAY. Kapitán týmu kandiduje na seriálovou postavu roku.

plakát

Avatar (2009) 

Verdikt: Nečtěte tyhle zbytečné komentáře a mazejte do kina na 3D verzi! HNED! Jedním slovem: M A G I C K É.

plakát

Liga snů (2009) (seriál) 

Verdikt: Parta kámošů se chystá na nový ročník fantasy fotbalu (amerického -> NFL). Mezi nimi plastický chirurg s mezerou mezi zuby jako vrata, ze kterého mají ostatní akorát prdel; týpek, se kterým po porodu božského dítěte nespí manželka v podobě Nadine Velasquez (Catalina z My name is Earl); tragéd a zároveň commish celé ligy, kterému fantasy strategii tvoří manželka; fešák, který se rozchází s manželkou a tmelem celé party je zhulený píchač Taco v podání Jona Lajoie (youtube him), který absolutně neví vo co gou. Chlapské trable, do kterých se motají ženské, děti, ulítlé songy, hulení pubického ochlupení a samozřejmě fantasy fotbal. Spíše než ke Californication (vůbec!) a Big Bang Theory bych to přirovnal k mužské verzi Sexu ve městě :-) Ukázka: http://www.youtube.com/watch?v=zuVsLR_2GX0

plakát

The Tonight Show with Conan O'Brien (2009) (pořad) 

Verdikt: Conan se přestěhoval do LA, kde v Tonight Show nahradil po 18 letech nesmrtelného Jaye Lena, jehož byl zároveň posledním hostem. A má nejlepší Tonight/Late Night Show, která se nyní vysílá. Irský zrzek z Bostonského předměstí je totiž sakra vtipný a ze svých hostů vytáhne vždy to nejlepší. EDIT 22.1.2010: Dnes Conan odvysílal svou poslední Tonight Show, po 7 měsících a 145 epizodách mu vedení NBC dalo ''nabídku'', která se neodmítá a místo něj se do vysílacího času vrací Jay Leno. Conan nesmí dalších 6 měsíců hostovat novou show, takže se máme těšit na Andy Richter Show se sidekickem v podání Conana :-) I'm With COCO.