Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný
  • Drama

Oblíbené seriály (10)

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Při sledování posledního dílu ukanula nejediná slza.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Seriál, který si můžete pustit a lehnout si pohodlně na gauč. Seriál, který si můžete pustit a lehnout si pohodlně pod auto v garáži. Seriál, který si můžete pustit a jít na záchod nebo jít vařit oběd do kuchyně. Tohle, pokud to máte shlídnuté tak 3 000 000 krát, můžete totiž v klidu jen poslouchat a přesně víte, co se tam děje. Rimmrééééééé, rimmréééééééééééé. Rimmréééééééééééééééééééééé!!! Co je, co se děje?!? Nic, ted už nic. Dobře, až se zase bude dít nic, klidně si tu hystericky vyřvávej mé jméno :-) Každý, kdo tomuto dílu dal méně než 3 hvězdy, je retardovaný idiot.

Dexter

Dexter (2006)

1. sezóna *****, 2. sezóna *****, 3. sezóna ****, 4. sezóna *****, 5. sezóna ****, 6. sezóna *****, 7. sezóna ***, 8. sezóna **** Když jsem si zhruba před rokem donesl z práce domů 1.sérii, nečekal jsem od seriálu nic světoborného. Myslel jsem si, že to bude něco jako kriminálka Las Vegas nebo Sběratelé kostí.Nooo to jsem se ale ku...sky seknul lildičky.Tyhle seriály jsou totiž oproti Dexterovi spíš jako večerníčky pro děcka před spaním. Ze začátku první série jsem byl opravdu mile potěšen z představitele hlavní role Michaela C. Halla. Všechna čest. Nikoho jiného si nedokážu představit. Když postupem času vyplývá na povrch dexterova minulost, vtáhla mě neviditelná sílá do děje takovým způsobem, že jsem nevěděl, čí že to vlasně jsem. Neuvěřitelně silný příběh o muži, jenž nemá žádné pocity, nechápe lásku a sex mu přijde směšný. Po dokoukání 2.série jsem brečel, že už to mám shlídnutý a po nocích jsem sledoval teleshopingy, jestli Horst Fuchs nepředstavuje supernovinku na mazání paměti, abych si to mohl dát znovu. Počítám sekundy do další série!!

Policejní odznak

Policejní odznak (2002)

Syrové, drsné, realistické a bez příkras. Takový je Shield vedený Vicem Mackeym. Na prdel mu šlape jeho uťápnutý kapitánek, který jako by ze skauta vypad i s růžovými brejličkami. Někdy holt musíte vymést větší zlo tím menším. Bezesporu nejsympatičtější rozporuplný hrdina v dějinách kriminálního seriálu. U některých scén jen němě zírám, abych pak vybuchl v záchvat smíchu. Vic Mackey je zvíře.

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Neskutečný, drsný, provokativní. Takový je South Park. Tam, kde Simpsonovi končí, tam South Park začíná. Nebojí se nikoho a ničeho. Klidně si vezmou do huby teplouše, negry i Kim Čong Una. Je jim naprosto u prdele, koho tím pobouří a dávají to okázale na jevo. Jeden z nejlepších komediálních seriálů všech dob, který zároveň trefně poukazuje na současné problémy nejen USA. Kdo v tom nevidí hlubokou sociální sondu, nemá buďto ten správný smysl pro humor, nebo má IQ Kateřiny Hrachovcové.

Lucky Louie

Lucky Louie (2006)

Louis C.K. je neskutečný komediální talent, s obrovským přehledem a kapacitou IQ. Jeho hořký, až úsměvný pohled na svět s sebou přináší neuvěřitelné situace, které ale naprosto přesně vychází ze životních zkušeností. Tohle nevymyslíte, tohle musíte zažít. Jeden z nejlepších sitcomů v dějinách komedie, který je zároveň sociální sondou.

Jmenuju se Earl

Jmenuju se Earl (2005)

Earle? Ano, Randy? Myslíš, že by moh pštros dojít z tábora správná volba až sem? No, myslim, že kdyby vopravdu chtěl, tak by tu vzdálenost ušel. Ale zas šance, že by se vydal správnym směrem, našel náš motel, vyšel po schodech a votevřel si dveře je vopravdu malá. Já......radši zamknu dveře :-D 1.série *****, 2.série *****, 3. série ****, 4.série ****. Celkové hodnocení 90%

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Z počátku jsem to vůbec nesledoval. Když jsem pak začal, působil na mě seriál mnohdy lacině až levně. Jenže jakmile se jen trochu seznámíte s postavami, vylepší se scénář, jako že za ten půlrok, co to sleduju to šlo hodně nahoru, nemůžu jít níž.