Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor
  • Akční

Recenze (1 385)

plakát

Zobani (1993) (TV film) 

Pobrezi slonoviny!

plakát

Jak si nepodělat život - Až budou krávy lítat (2019) (epizoda) 

Anorekticka Buresova majici pocit, ze je jako prase? :-) Diky, tato. Od Terezy Kropacove bych po vynikajicim Metanolu cekal jinou kvalitu. Herecky ale relativne slusne, korpulentni Hacurova v pohode.

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

Ale jo, pres pocatecni rozpaky nakonec celkem dustojny rozlouceni.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Zda se, ze se bozsky Quentin aka nejprecenovanejsi reziser vsech dob, zase zacina vracet ke srackam, ktere tocil v minulosti. Cest vyjimce jmenem Jackie Brown. Po Unchained Django, ktery byl pro me jako zjeveni, protoze se ukazalo, ze ten pan umi obcas i tocit, nabrala jeho tvorba opet sestupnou tendenci. Stopaz se dala klidne zkratit o dve hodiny, protoze neco zajimaveho se deje maximalne 30 minut. Jinak se jedna o dusevni onanii, kterou z odpadovych vod taha excelentni Brad Pitt, ktery si tady afektovaneho a nesneitelneho DiCapria namazal na chleba az brutalnim zpusobem.

plakát

Lajna - Série 2 (2019) (série) 

Po pocatecnim tapani se to nastesti zvedlo. Nicmene kvalita prvni serie zustala nedosazena. Vasek Neuzil jasne nejlepsi, prekvapil i Martin Maler z Ulice alias Mira Kouril.

plakát

Rány (2019) 

Armie Hammer je podle me vybornej herec, zaslouzil by si vic. Bohuzel reziser byl evidentne na halucinogenech, takze si holt musi pockat.