Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (18)

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Za mě jeden z nejlepších životopisných filmů vůbec. Klobouk dolů pánové!

plakát

Alfa (2018) 

Jedno musíme produkci nechat, a to neuvěřitelné záběry a obraz. Už dlouho jsem nebyla tak moc překvapená z dokonalosti záběrů, až doteď. Jinak příběh je jednoduchý, na způsob Mauglího, akorát ve starším vlčím podání.

plakát

Špión, který mi dal kopačky (2018) 

Nečekala bych, že z takové blbosti se dá vytáhnout tak moc... Celý film jsme se s kamarádkou bavily a smály se! Rozhodně to zapadne mezi mé oblíbené komedie na odreagování.

plakát

Temné síly (2018) 

Nečekala jsem od toho nic výjimečného, takže mě to ani zklamat nemohlo. Film se mi celkově líbil, herci nezklamali. Za mě průměr.

plakát

Úžasňákovi 2 (2018) 

Za to čekání to stálo! Disney mě opět nezklamal a možná dokonce i převálcoval mé pocity z prvního dílu. Za mě plný počet bodů!

plakát

Mamma Mia! Here We Go Again (2018) 

Je zajímavé číst ty naprosto rozdílné recenze. Z mého pohledu byl druhý díl více naprogramovaný, postrádal spontánnost. Dále mi tam chyběla smyčka, co by měl film mít - začátek, zápletka, rozuzlení, konec. Působilo to na mě jako dovětek předchozího dílu.

plakát

Rudá volavka (2018) 

Představení ruského přemýšlení, aneb je mi jedno rodinná láska, jsem především vlastenec. Nad hereckým výkonem Jennifer jsme opět jen zírali. Proč nedávám plný počet je to, že některé části jsou "až moc", a myslím, že velká část kina by se mnou souhlasila.

plakát

Matky na tahu o Vánocích (2017) 

Jednoduchá komedie, která pobavila všechny ženy v sále všech věkových kategorií. Rozhodně dobrá oddechovka před Vánoci!

plakát

Střihoruký Edward (1990) 

Film jsem viděla nedávno v televizi. Nemůžu popřít, že i když to bylo již po 7, co jsem tenhle film viděla, dostane mě pokaždé víc a víc. Je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů s nejoblíbenějším hercem!

plakát

Všechno úplně všechno (2017) 

Body přičítám krásným hercům, krásnému prostředí a stylu oblečení. Jinak celkový film na mě moc dojem neudělal. Celkově jsem čekala, že to bude trochu jako Hvězdy nám nepřály, ovšem tohle je o dost slabší. Zatímco Ansel ve Hvězdách překypuje romanticky-komediálním optimismem, tady se nenasmějete. Olly je jednoduše kluk, co se zamiloval, Mady je holka, co se zamilovala. Nemůžou spolu být (pak se zjistí, že vlastně ano)... Až moc jednoduché, dlouhá táhlá linie. V podstatě nic se tam nestalo. Na druhou stranu je to víc reálné než jiné podobné romantické filmy. :-)