Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (2 500)

plakát

Mrakodrap (2018) 

Johnson a jeho akční běsnění při záchraně rodiny z napadeného a hořícího mrakodrapu. Co taky jinýho čekat od filmu s Dwaynem, než že půjde o nabušenou akcičku s extrémní akrobacií a kdo ví s čím ještě. Chvilema už toho štěstíčka bylo až moc.

plakát

Slender Man (2018) 

Takový průměrnější horor, který má sice dobrou hutnou atmosféru i herecké obsazení, ale k většímu přiblížení do děje něco chybí. Rozhodně tomu nepomohly slabší efekty, ani né moc dobře zvládnuté lekačky a ze Slenďáka strach také moc nejde.

plakát

Lady Bird (2017) 

Lady Bird mě vůbec nenadchl. Neustále se tu mluví o něčem co ani není důležité a strašně se tu přeskakuje v ději a scény na sebe vůbec nenavazují, takže z toho vznikne takový mišmaš, ze kterého nikdo není moudrý. Je to vyprávění určité části života mladé Lady, ale nemá to pořádný konec ani začátek.

plakát

Temné síly (2018) 

Teen sci-fi, které bohužel nedosahuje takových kvalit jako jí podobné a myslím si, že se ani dalšího pokračování nedočkáme, což je škoda, když konec je otevřený a vlastně bez dalších filmů by tento ani neměl smysl. Nápad to je dobrý, ale zpracování a děj dost pokulhávají a to je kámen úrazu.

plakát

Máš ji! (2018) 

Partička starších pánů hraje již od dětství nevinnou hru, ze které udělali něco mnohem většího a při této hře se nebojí zajít do extrému, hlavně jeden z nich, který nikdy nedostal babu. Příjemná oddechová komedie, která opravdu pobaví.

plakát

(Ne)obyčejný kluk (2017) 

Krásný příběh o chlapcovi, kterému zrovna nebylo dáno na kráse, o jeho každodenním boji, chytrosti, přátelství, ale i šikaně ze strany nových spolužáků. To všechno je příjemně skloubeno do děje, který vás dokáže chytit.

plakát

Vlhká místa (2013) 

Film začíná probouzet diváka, aby si připravil kýbl hned ze začátku, kdy hlavní postava vytírá svým nahým zadkem veřejné a zasviněné WC a přitom si to užívá. To je bohužel na dlouhou dobu to nejhorší, až ke stříkancům na pizzu a jinak se vše drží zkrátka, jakoby se na poslední chvíli snažili udělat film mírnějším. Dějově se film ztratí v nemocnici a už nevyleze a tím pádem začíná být nuda a dívání se na hodinky, kdy už bude konečně konec.

plakát

WolfCop (2014) 

Tak zrovna u tohodle jsem doufal, že bych se mohl aspoň trochu zasmát, ale tohle není vůbec komediální film a ani jako horor nepůsobí. Herci mi moc nesedli a děj mě také nezaujal.

plakát

Trojúhelník smrti (2014) (TV film) 

Takový nenáročný televizní film, který je krapet postavený na hlavu, ale chvílemi je docela v pohodě. Holka to měla promyšlený dobře, ale nakonec se jí to moc nevyvedlo. :D

plakát

Esa z pralesa (2017) 

Mohlo by se zdát, že tenhle francouzský animák bude další průměrné dílo, jenže v sobě má něco navíc a je příjemně odlišný od zámořských animáků, od kterých jsem si protentokrát rád oddychl, protože právě poslední dobou bývají na jedno brdo.