Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (9)

Mr. Kubelík Show

Mr. Kubelík Show (2020) (pořad)

Daniel Vávra poukázal 8x v druhém live streamu na to, že je velmi bohatý. Také se obával možné výpovědi ze společnosti Warhorse Studios, kvůli explicitnímu a poněkud nekorektnímu obsahu live streamu. Daniel Vávra zůstává i nadále spolumajitel firmy Warhorse Studios.

Mr. Kubelík Show

Mr. Kubelík Show (2020) (pořad)

Herec David Matásek se během druhého živého přenosu show po rozloučení dvakrát vrátil zpět a nakonec zůstal až do konce live streamu.

Mr. Kubelík Show

Mr. Kubelík Show (2020) (pořad)

Policista Petr Reif dostal v průběhu natáčení druhého živého přenosu dvě pracovní nabídky. První od Dana Vávry, který mu nabízel práci jeho osobní ochranky a druhou od Řezníka, který mu nabídl roli zfetovaného vyhazovače ve svém filmu. Vávrovu nabídku odmítnul.

Mr. Kubelík Show

Mr. Kubelík Show (2020) (pořad)

V průběhu druhého živého přenosu byla na oznámení přivolána policie z důvodu možného porušování vládních nařízení.

Lucifer

Lucifer (2016) (seriál)

Lucifer (Tom Ellis) v seriálu popíjí nejrůznější druhy alkoholu. Nejčastěji je to skotská a irská whiskey, bourbon, bourbon whisky a exkluzivní rumy. Realita je taková, že značky alkoholu jsou smyšlené a Lucifer nejčastěji ve scénách popíjí ledový čaj nebo jablečný džus.

Prezident Blaník

Prezident Blaník (2018)

Při brněnské slavnostní premiéře bylo jako občerstvení pro diváky připraveno na 350 panáků Becherovky.

Selský rozum

Selský rozum (2017)

Česká Televize (původní koproducent filmu) odmítla Selský rozum odvysílat před volbami, a dokonce se snažila potlačit jeho soukromé promítání.

Selský rozum

Selský rozum (2017)

Kromě Jakuba Patočky a jeho spolupracovnic z Deníku Referendum film do značné míry spoléhá na svědectví někdejšího Babišova spolupracovníka Bohumila Rady, kterého Babiš připravil o firmu Agro Jevišovice. Po veřejných vystoupeních na shromáždění proti Babišovi se Babišovi právníci snaží Bohumila Radu zničit. Bohumil Rada nemůže v České republice najít žádnou právní firmu, která by byla odvážná natolik, že by dokázala hájit jeho zájmy.

Selský rozum

Selský rozum (2017)

Film nechal analyzovat potravinářskou kontrolou výrobky Babišových provozů ve srovnání s výrobky malého, soukromého řeznictví. Babišovy výrobky byly naprosto nekvalitní.

Reklama