Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (98)

plakát

Hotel Inferno (2013) 

"Fuck you!" ... Tohle je od začátku do konce jedno velké WTF. A ke konci spíš větší. Ale mám pocit, že podruhé se na to už asi nepodívám.

plakát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

Po už asi 4. zhlédnutí tohoto seriálu za poslední rok musím přiznat, že jsem asi trochu nekritický fanoušek. A kdybych mohl, dám tomu 6*. Takovej sitcom už nikdy nikdo nenatočí!

plakát

Abeceda (1969) (studentský film) 

Rozhodoval jsem se mezi odpadem a 5*, druhá možnost nakonec vyhrála. Jen málo věcí ve mně po zhlédnutí dokáže zanechat tak odporné pocity...

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

Po zhlédnutí finále druhé série bych chtěl zvednout hodnocení. 5* je prostě málo.

plakát

Vražedná minulost (2013) 

Čekal jsem od toho více méně nudný Béčko. Písmeno jsem sice trefil, rozhodně jsem ale zbytek odhadl špatně - nenudil jsem se ani chvíli. Nápad skvělej, zpracování o něco horší, ale stejně jsem se skvěle bavil. A navíc se mi dobře koukalo na hlavní hrdinku, že. Klidně si to dám někdy znova.

plakát

Odpojit (2012) 

Vím, že budu asi jeden z minima, ale mě ten film tak šíleným způsobem sebral... Nic naplat, Equilibrium hold musí jít z top desítky a udělat místo tomuhle.

plakát

The Ten Steps (2004) 

Zatím jsem viděl jen pár desítek kraťasů, ale tenhle u mě absolutně vede - jen doufám, že se jím můj mozek nenechá inspirovat pro dnešní noc..

plakát

Země kůlů (2010) 

Docela by mě zajímalo, kdo vymyslel tu chybu s jizvou v zajímavostech. Asi by se dotyčný potřeboval naučit, jak vlastně fungují zrcadla.

plakát

Coffee Town (2013) 

Když jsem to zapínal, čekal jsem tak nějak průměrnou komedii. A místo toho jsem dostal nejlepší komedii, co jsem za posledních pár měsíců viděl. Nestává se mi často, že bych se u filmu opravdu rozesmál, Coffee Townu se to povedlo. Vážně doporučuju.

plakát

King Kong (2005) 

Naomi je fakt kočka, a ještěrčí férovka tři na jednoho byla fajn drsný pokoukáníčko, ne že ne. Ale poloviční, MAXIMÁLNĚ dvouhodinová stopáž by tomu naprosto stačila.