Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller
  • Dobrodružný

Recenze (44)

plakát

Zkažená mládež (2007) 

Asi jediný snímek, který jsem měl zatím možnost vidět z estonské produkce, se mi hodně líbil..Školní prostředí, šikana, ponižování, to zde bylo vyobrazeno více než dobře. A ty věci, kterými třída ty dva trápila, byly fakt hrozný, proto máte při dramatickém závěru s chlapci i soucit a pochopení. Nepochopil jsem ale chování zbytku třídy a také Kasparovu přítelkyni, jejich charaktery se mi zdály divné. Jinak skutečnost, že je film natočen podle skutečné události, mu dodává na působivosti a přimněje diváka k zamyšlení.

plakát

96 hodin (2008) 

Liama Neesona mám rád a tenhle film rozhodně nepatří k těm, ve kterých by mě zklamal. Některé momenty jsou dechberoucí, děj vás pohltí a nepustí. Celkem změna oproti jiným akčním filmům je styl, jakým se hlavní hrdina zbavuje zloduchů, parádičky s brokovnicí střídá rychlost a efektivita. Akorát závěr filmu by mohl být více propracovaný. Přesto ale příjemný filmový zážitek..

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

Šestý díl mě docela zklamal, oproti nabušeným předchozím dílům to pro mě bylo slabší. Je jasné, že film nemůže obsáhnout to co kniha, ale některý scény, které jsou v knižní předloze silně emotivní a vyhrocené, jakoby byly ve filmu odfláknuté..Z toho se prostě dalo vytěžit daleko víc, při závěru jsem čekal zuřivé bojové scény a krvedrásající finále, místo toho jsem se dočkal překvapivě vlažné podívané..

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

Z historického hlediska se to moc vážně brát nedá, ale jako akční, strhující podívaná dobrý...Místo kvérů se zde válčí kopím a mečem, což je docela příjemná změna..A tolik namakaných chlapů v jednom filmu jsem snad ještě neviděl..This is Spartaaa!!!

plakát

Přežili jsme Ardeny (2003) 

Bojové scény byly hodně realistické a syrové..Také zde byla dobře vyobrazena atmosféra doby..Ale přesto tomu něco chybělo, až moc často se opakovala situace, kdy přeživší Američané berou do zaječích..

plakát

Město bohů (2002) 

Natolik reálné, až z toho mrazí. Přitom to není nějaká bezduchá vyvražďovačka, ve které lítají mozky na všechny strany, naopak je zde vidět snaha ošklivé momenty trochu zakrýt..Ale i tak je to síla. Nejsmutnější na tom je, že se tohle ve světě běžně děje, zatímco my si tady žijeme jak králové, nepokládáme další prožitý den za nadstandart jako ve Městě bohů...

plakát

Bláznivá olympiáda (2005) 

Sice bylo od začátku jasný jak to dopadne, ale koukat se na to dalo..

plakát

Jackass 2 (2006) 

O kapku lepší než jednička...Víc sem se smál, ale nějaký prasárny jsou už fakt moc..:))

plakát

Jackass: Film (2002) 

Je jasný, že na Jackass budou hodně rozdílný názory, jedni, kteří zábavu tohoto typu nechápou a odsuzují, na ně budou koukat jako na vyvrhele, kteří si neváží svého zdraví a dělají naprostý hovadiny, ti druzí, mezi něž patřím i já, v tom budou vidět horu zábavy a pořádnou porci smíchu. Sice jde o trošku divnou a někdy se zdá že i nebezpečnou zábavu, ale podle mě kluci vědí co dělají a co si můžou dovolit, mají to připravený a jsou na tyhle kousky trénovaní...A taky je MTV bohatě platí, tomu se hold říká dobrej byznys...

plakát

Okrsek 13 (2004) 

Na tomhle fimu mě dostal jeho úvod, kdy jsme svědky opravdu skvělé práce kamery a grafiků. Film je krátký, rychlý, dynamický a rozhodně se při něm nenudíte. Ti frantíci si to hrozně dávaj:)Myslím že si na své přišli nejen fandové parcouru.