Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (517)

plakát

Pouť (2018) (seriál) 

Bohužel nejslabší kousek z produkce Petra Kolečka. Toto se vážně moc nepovedlo. Tady ty návraty do devadesátek nejsou moc dobrý.

plakát

Deadpool 2 (2018) 

Marvelovci mě moc neberou, ale u Deadpoola dělám výjimku, jelikož má vtip.

plakát

Grázlové (1996) 

Viděno až jako asi šestý či sedmý Andersonův film a nutno říct, že jeho současnou a standardní tvorbu s jasně vyprofilovaným rukopisem bych v jeho debutu ještě stěží našel, ale na prvotinu celkem ucházející.

plakát

Psí ostrov (2018) 

Volně inspirováno vlastním filmem Až vyjde měsíc dle mého soudu, ale opět skvělé. Wes Anderson je momentálně v takové formě, že i kdyby se rozhodl natočit porno či nekonečný seriál, tak to s grácií a hravostí sobě vlastní zvládne na 1A taky.

plakát

Noční hra (2018) 

Plytké, ani ne moc vtipné, ale především velice nesympaticky zahrané. To je pak těžký, když mě nebaví, jak herci hrají. Až na pár dobrých hlášek vážně hloupá komedie.

plakát

Deadpool (2016) 

Scary Movie se už netočí, tak si marvelovci museli vymyslet vlastní parodii sami na sebe. A celkem se to povedlo.

plakát

Úsměvy smutných mužů (2018) 

Vděčné téma pro každého spisovatele, co se do vodmašťovny dostane. Co jinýho napsat, než příběh figur se kterýma tři měsíce sdílím úplně všechno a taky všechno o jejich životě několikrát v různých úpravách dle aktuálního rozpoložení slyším. Herecky a režijně se filmu nedá vytknout vůbec nic, ale předloha je už taková ,,frenčíza".

plakát

Chata na prodej (2018) 

Bohužel potenciál co námět nabízel, režisér využil bezezbytku, ale tento potenciál byl vhodný spíš pro divadelní hru nebo maximálně televizi, kino ani omylem. Na druhou stranu jsem to očekával, takže kalbička jedné emocionálně a psychicky labilní a rozhádané rodiny na chatě dle předpokladu. Ale copak by diváka zaujala normální kalbička normální funkční famílie?

plakát

Noční směna s Adélou (2018) (pořad) 

Rekordy ve sledovanosti tento formát asi nikdy trhat nebude, ale Adéla mě baví, takže za mě dobrý.

plakát

Hasičárna Telecí (2018) (seriál) 

Slaboučký, hloupý a mnohokrát až trapný. Toto se fakt nepovedlo.