Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (517)

plakát

Život (2017) 

Vetřelec po třiceti letech. Klasický remake. Děj úplně stejný, kdy vesmírná mrcha žere jedno člena posádky za druhým, napětí, jako tenkrát u prvního dílu, akorát pochybuju, že se toto dočká pokračování.

plakát

Matky na tahu (2016) 

Nejsem matka ani infantilní prosťáček a tak jsem se nebavil.

plakát

Masaryk (2016) 

Pomalu vlekoucí se nezajímavá nuda. A jestli se ostatní recenzenti budou rozplývat nad výtečným Rodenem, já musím bohužel konstatovat, že v této roli mě neseděl a nepřesvědčil. Chápu, že prostředí politické diplomacie moc barvitě a zajímavě popsat nelze, ale dobrým dramatickým zpracováním se vždy rád nechám vtáhnout, zde jsem ale zůstal vně a zklamán.

plakát

Dunkerk (2017) 

Bohužel zklamání. I přes dokonalou režii, cit pro detail a vůbec úžasné zpracování, filmu chybí to základní a to je příběh. Asi se dalo očekávat, že při popisu historické události kreativitě uzdu popustit nelze, ale zde jsem měl pocit jako při sledování dokumentárního filmu. Nolan svoji tvorbou na sebe upletl bič, takže tento dokonale vizuální snímek řadím k jeho nejslabším filmům. Ale buďme spravedlivý, co by kterýkoliv jiný režisér za takovýto pokles dal, co?

plakát

Killer in Red (2017) 

Hezky zpracované cvičení na trochu chlastu.

plakát

Bezva ženská na krku (2016) odpad!

Něco tak infantilně hloupého jsem už vážně dlouho neviděl. Smrtelný mix Poledňákové s Troškou tenhle ten Hoffman, co to natočil. Brrrrrrrrrrr. Nikdy více od něj již nechci vidět.

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Tak se nám s těmi teenegerskými hrdinnými filmy v posledních letech nějak roztrhnul pytel. Labyrint naprosto nepokrytě využívá úspěchu Hunger Games a inspirací Kostkou, leč bohužel značně kostrbatě. Divný závěr s ne zrovna úplně dobře vysvětleným záměrem všeho co se událo i s pozicí hlavního hrdiny a hlavně s pokračováním dalším filmem, ve mě spíš vyvolalo víc otázek a otazníků, který ale v pokračování hledat už nebudu. Výstižně na to ve svém komentáři odpověděl Verbal.

plakát

Godzilla (2014) 

Hrozná blbost.

plakát

Špunti na vodě (2017) 

Bohužel zjevná inspirace ,,Průserem století" S tebou mě baví svět o neschopných otcích postarat se o svoje děti na dovolené a jejich rádoby vtipné trampoty. Mírné hodnocení pouze za to, že scénář měl oproti průjmu od Poledňákové alespoň hlavu a patu.

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) 

Mě to přišlo spíše smutný než komický. Kohákovy postavy mě bylo líto asi jako Otíka z Vesničko má středisková.