Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (517)

plakát

Ostravak Ostravski (2016) 

Zase tak mizerný, jak lze usuzovat z hodnocení a komentářů to nebylo. Normální česká průměrná komedie. Momentálně lepší než Baník :-).

plakát

Spravedlnost (2017) (seriál) 

Taková ,,hatla patla" zajímavá asi pouze tím, že v tom není žádná kladná postava. Kriminálních minisérií ze škaredého severu ať českého či moravského, je v poslední době až až, jakoby snad už ani pro tento žánr ani jiné exteriéry nešly použít.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Nevím, kdo je cílová skupina, ale já to nejsem. Celé velice prosťoučké, nejdřív jedou všichni tam a když zjistí, že tam nic není, tak jedou opět všichni zpět, aby zjistili, že to tam je :-). Co se zpracování týká, tak film pro všechny fandy architektury pražského Cross clubu.

plakát

Zloději zelených koní (2016) 

Spíše než celovečerní film to na mě s celkem jednoduchou zápletkou působilo jako jeden díl z jakékoliv série všemožných kriminálek.

plakát

Bohéma (2017) (seriál) 

Tímto Sedláčkovi odpouštím Dědictví. Ať už je Bohéma víc pravda či fikce je mě celkem jedno, každopádně popis doby protektorátní a gottwaldovské z prostředí filmového průmyslu je zachycen velmi působivě. Vladimír Javorský jako Vlasta Burian excelentní.

plakát

T2 Trainspotting (2017) 

Tak jako v první film i tento provází skvělá hudba, i když už není tak dominantní. A tak nějak to vystihuje i celé T2. Myslím, že kdo původní kultovku neviděl, tak na toto ani nepůjde a ti, pro které se to kultem stalo (jako třeba mě) tomuto filmu spoustu odpustí. Co mě na celém asi nejvíc překvapilo je, že filmu dominuje spíše příběh Begbieho než Rentona. Celkem je to ale smutný film, což lze u příběhu neúspěšných čtyřicátníků na okraji společnosti očekávat. Ale díky bohu za něj.

plakát

Paterson (2016) 

Zprvu líné, že by se to nudným zdáti mohlo, ale postupem času to jednoho vtáhne natolik, že na konci je vám už líto, že je to vážně konec a nezačne další patersonovský týden.

plakát

Kosti a skalp (2015) 

Zvláštní western. Partička jeskynních lidožroutů mě do prostředí divokého západu moc nesedí, očekával bych ji spíš na některém z tichomořských ostrůvků. Ale je jasný, že je těžký něčím novým zaujmout v žánru jakým western je.

plakát

Inferno (2016) 

Nevidět Šifru mistra Leonarda a Andělé a démoni, řekl bych fajn, slušný a napínavý thriller. Bohužel jsem je viděl i četl, takže všechny nepředpokládané zvraty již předpokládat umím a šifry z historie jako kódy ke všemu již také s otevřenou pusou nežeru, takže bohužel. Poprvé super, podruhé lehce zklamán podobným průběhem a když tady už asi po deseti minutách neohrožený Langdon následovaný již tradičně půvabnou a prudce inteligentní kráskou uniká staletými uličkami a chrámy všem, přistihuji se při zívání. Nevím, jestli by ten Dan Brown neměl již zkusit tu linku příběhu někdy vystavět trošku jinak. Toto fakt nudilo. A nakonec trochu hnidopichu. Budu-li ,,zloduch" chtějící smrtelným virem vyhladit lidstvo, proč budu proboha tak blbý a jeho vypuštění šifrovat do Danteho a čekat na cosi? Nechápu. Mám virus, chci vyhubit lidstvo, vypustím ho a zdarec. A ne se nechat honit po světě nějakým Langdonem.

plakát

Svět pod hlavou (2017) (seriál) 

Přes počáteční nedůvěru s přibývajícími díly celkem koukatelné.