Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (63)

plakát

Grindhouse: Planeta Teror (2007) 

Když pominu fakt, že se mi v určitých částech tohoto filmu udělalo špatně, tak musim říct, že jsem se celkem i bavil, filmy se zombie námětem celkem můžu. A v porovnání s Autem zabijákem se tady toho stane za 10 min víc než tam za celý film, což oceňuju.

plakát

Odstřelovač (2007) 

Nic jsem nečekal, nic jsem nedostal. Takových filmů jsou už stovky - vláda si najme vysloužilého experta, který najde jehlu v kupě sena během 5 vteřin a bombu udělá z věcí co najde v kredenci, ty lidi, kteří pro něho přijdou, nejdřív vyfakuje, pak se v něm hne svědomí a jde do toho, pak přijde zrada, únik a vydařená pomsta. Film s tak předvýdatelným dějem jsem snad ještě neviděl, dokoukal jsem to opravdu jen kvůli osobě jménem Kate Mara (woooow ;o)

plakát

Škola rocku (2003) 

Dlouho jsem tento film hodnotil pouze 4*. Dneska jsem si ho ale pustil na domácím kině a musel jsem dát plné hodnocení, protože ty poslední 2 písně, to je nářez (bez pořádnýho ozvučení na mě takovej dojem nedělaj). Hlavně vždycky, když začne zpívat ta silnější černoška, tak se mi až derou slzy do očí!!! Za poslední 2 dny jsem si to finální vystoupení pustil asi 8x a pořád jsem z těch songů uplně paf. No a Jack Black, to je správnej šílenec ;o) LET'S ROCK!!!

plakát

Pravdivé lži (1994) 

Tenhle filmek mám moc rád. Pohodovka, jede si pořád to svoje. Ani jednou jsem těch 144 minut strávených u televize nelitoval.

plakát

Disturbia (2007) 

Velmi solidní thriller, Shia LaBeouf má podle mě velkou budoucnost. Při některých scénách se mi doslova tajil dech, některé se mnou ale absolutně nic neudělaly, proto "jen" 4*.

plakát

Krok za krokem (1991) (seriál) 

Jo u tohoto seirálu o smích nemám nouzi. Na Přátelé to sice nemá a poslední 2 řady už nemaj takovou kvalitu, ale pořád to na ty 4 hvězdy stačí. Jendu ale musim přidat za Kouďáka a jeho nezapomenutelný smích (možná spíš díky Filipu Jančíkovi, nevim, jak to je v originále). Jedniné co vadí je to, že vžycky někdo něco udělá a na konci se strašně omlouvá, jakej byl idiot a jak ho to mrzí. Za to naopak jednu ubírám. Takže jsme zase na 4 hvězdách :o)

plakát

Na samotě u lesa (1976) 

Vynikající film, když o tom tak přemýšlým, tak můj nejoblíbenější český. Kultovních hlášek je tady nespočetně ("chčije a chčije", "zhluboka dýchej Zuzanko, ať se ti roztáhne hrudní košíček", "nehoupat!", "nechybí vám něco?...piva tu nejsou!", "cihly, tvárnice, okapy, tašky, hromosvod........................ "u-u-u...vejš Radime...U-U-U", "ale je tady krásně!" atd atd atd). Prostě skvost :o)

plakát

Slavnosti sněženek (1983) 

Přátelé já vám opravdu nevim. Já bych vám to neradil. Já totiž všecko sežeru. Já když du z práce, tak celou hodinu nakupuju. Plnou tašku toho nesu. 10 deka salámu, 10 támletoho, 15 deka selský tlačenky, 20 deka obyčejný, trošku majonézy a kyselý ryby. Ty já strašně rád. A já jak už to vidim za výkladem, tak na to dostanu tak strašnou chuť, že až z toho zeslábnu. A tak rychle nakoupim a du domu. Ale to nejdu, to já utikám. A doma to všecko sežerem. Díváme se na televizi a já pak šahám a šahám a žeru, až na stole nezbyde nic. Tak sem to sežral, povidám, a dem spát. Ale o pulnoci se hlady probudim a zápasim se svym svědomim. A pak si řeknu HOVNO! Du do špajsky, uříznu pulku salámu a tu pulku žeru v posteli. Manželka ze spaní řiká: jen ať mi neumastíš peřiny, a spí dál. A já taky usnu. Ale za hodinu se zase probudim a už to nevydržim, vstanu a du sežrat tu druhou pulku salámu. A tak to de až do rána. To pak snídám vepřovej bůček. Jak vám řikám přátelé, nevim, nevim.

plakát

Želvy Ninja (1987) (seriál) 

Jo je to nostalgie vzpomínat na tenhle kultovní seriál. Taky jsme si na ně hráli, 4 bratranci - 4 želvy, pěkně nám to vycházelo :o) Já osobně byl Leonardo - velkej šéf (ačkoli jsem byl nejmladší :o)