Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (1 662)

plakát

More Sex and Violence (1998) 

Rozhodně horší než předchozí Sex and violence, ale ten poslední příběh The date z pohledu ženské ústní dutiny mě totálně dostal a "vůbec" jsem to nečekala, ale vtipný byl.

plakát

Sex and Violence (1997) 

WTF??? Ač jedno z těch nej hodnocených od Plymptona, mě nějak nechytlo... několik skečů, některé měly dobrý nápad - počáteční nákresy Boha na rozmnožování lidí či chlap se ztraceným klíčem anebo Co dělají tito lidé? No přece se kukají na blbě uspořádanou slide show - avšak většina byla jen brutálních a vcelku nezajímavých.

plakát

Santa, the Fascist Years (2008) 

Tak trochu jiný příběh o Santovi než známe. Tak trochu lepší a naprosto pravdivý příběh o Santovi než známe. Amorky, velikonoční vajíčka a krocany díkuvzdání na něj!!!!

plakát

Hot Dog (2008) 

Ten pes by se měl jmenovat Postrach světa nebo Mamlas nad mamlasy či snad PlácajícíSeSlintajícíSeNemehloSeŠílenýmiGrimasami? Každopádně tyhle méně brutální a kravavé vraždící snímky jsou více dle mého gusta.

plakát

Guide Dog (2006) 

Ty vole ten pes prostě neběhá.. on sebou plácá o zem :D Někomu prostě není osudné být vodícím psem.

plakát

Horn Dog (2009) 

Méně vtipné, také "relativně" méně morbidní než třeba Guard dog a taky slabší... asi dám šanci ještě tak dvoum Plymptonovským snímkům a jestli převáží znechucené pocity nad těmi, kdy jsem se uchichtávala, ač jsem věděla, že je to špatné, tak mu už asi nedám více šancí.

plakát

Guard Dog (2004) 

Tak takhle smíšené pocity jsem z kraťasu už dlouho neměla... Na jednu stranu perfektní Plymptonovská animace, na stranu druhou až moc brutální na mou jemnou dívčí stránku, ale na straně třetí jsem se místy fakt uchechtávala, ovšem na té čtvrté jsem zase ohrnovala nos a cítila se znechucena. A teď babo raď jestli se mi to líbilo nebo ne, natož jak to ohodnotit. Ale ten krtek byl důmyslný.. nastraží past s býkem a oblekem McDonalda....

plakát

Mateřská země (2009) 

Tak smutně melancholické, tak poetické, tak nápadité, tak... tak nemám slov. Taky jste tu viděli tu inspiraci Miyzakim? Mě jej to připomínalo jak celou atmosférou, tak podivným stvořením a také krásnou ale opravdu bohovskou výpravnou hudbou. A ta animace? Sice jednoduchá, slabě viditelná, ale právě i díky ní to celé působilo takovým tklivým a pomíjivým dojmem. Krásný komentář: Arbiter. K vidění tu: http://vimeo.com/7578092