Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (155)

plakát

Duna (2021) 

Nádhera! V kině absolutní krása. V kombinaci s překrásnou hudbou Hanse Zimmera, ze které lze cítit, že si toto dávno přál, jsem byl na Duně, jak ji znám z knihy. Mám velikou radost, že autoři ponechali atmosféru věrnou předloze, ekoložku neřeším,  zítra jdu znovu. Tohle nebude pro blbce. Tohle je pro velké.

plakát

Jedině Tereza (2021) 

Kubařová příjemná, jinak bída s nouzí. Vyhozený prachy, smích v sále nula, nasraní jsme odcházeli, jak jetel. Vše trochu zajímavé je v upoutávkách.

plakát

Americká idyla (2016) 

Knihu jsem nečetl a ani že byla adaptována jsem netušil. Přepnul jsem na v pondělí na dvojku náhodou a nestačil jsem se divit. Strhlo mě to. 59%? Nerozumím zdejšímu hodnocení. Hodnotím známkou nejvyšší. Jasně, tak ono se u takového filmu musí trochu přemýšlet, že ano.. Tragický příběh, který se, v jiných formách, stává stále. V současnosti třeba radikalizací mládeže a nástup do služeb IS.

plakát

Tajuplný ostrov (1973) (seriál) 

Krásná, nezapomenutelná záležitost! Omar jako Nemo- boží!

plakát

Agatha Christie's Poirot - Vražda v Orient expresu (2010) (epizoda) 

Šleha. Dokonalá v každém ohledu. Davida Sucheta mám moc rád, tady se ovšem naprosto překonal. Tento díl pokládám za mistrovské televizní dílo, hudba- klenot mezi filmovými skladbami.

plakát

Minari (2020) 

??? Štípněte mě někdo, prosím.

plakát

Země nomádů (2020) 

Tohle není film roku ani náhodou. Filmy mám rád, ale tady bych někoho hrozně rád nakopnul.