Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (439)

plakát

Fenomén (2008) (pořad) 

COŽE, Fenomén? Měl by se přejmenovat na Sexoném, posledních čtyřicet dílů (půlka všech) je o kozách, orgasmech a všem, co přiláká kliknutí, když to Stream hodí na stránky Seznamu. Nebo to přejmenujte na "kuriozity a zajímavosti". Doby, kdy to bylo skutečně o tom, co hýbe světem, jsou dávno pryč. Nic než virální blábol. Na staré pořady Streamu to rozhodně nemá.

plakát

Skins (2007) (seriál) 

Typická minisérie, ale dobrá je menší provázanost jednotlivých grup, i když to by mohlo být výraznější a ne jen jedna v prvním a druhém castu kulminující postava (Effy) Nejlepší byla prostě první parta a z ní byl nejlepší Sid a Chris... 1. SÉRIE - 90% / 2. SÉRIE - 90% / 3. SÉRIE - 65% / 4. SÉRIE - 85% / 5. SÉRIE - 60% / 6. SÉRIE - ?

plakát

One Man Show (2008) (pořad) odpad!

Já vím, že je doba, kdy jsou NEJZAJÍMAVĚJŠÍMI lidmi NÝMANDI a že ten, kdo je naprosto nejtrapnější, tak ten dnes má nejvíce pozornosti a plní přední stránky i homepage různých médií. Ale pro boha živýho, co to tu vidim za zvěrstvo v hodnocení? Zkrátka a dobře, Kazma je neuvěřitelně trapnej mamlas, kterej se bojí svých prasečích oček, že by mu zničily slibně se rozvíjející kariéru virálního pitomce a nejpodřadnějšího tvora v bulvární branži, a tak nosí brejle a kameruje nesmysly před radiátorem ve sklepě budovy Streamu.cz. Musím podotknout, že je trapnej jak ani-nevim-co a virálně se prezentuje tím nejubožejším způsobem. Pak ještě rapuje někde v rádiu o smrti hokejistů. Provází ho jeden velký oblak nevkusu a to nejhorší z sebe dává na odiv právě v One Man Show, kde se snaží být vtipný nebo šokující. Jo a One Man Show by měla být o jednom člověku, nechápu, co tam teda u něj dělaj všechny ty Bartošový a Rytmusové. Všichni tu píšete, jakej je to hnus, ale hodnocení tři hvězdy NinadeL tři hvězdy definuje zlomkem 1/71? No lidi proberte se. Nejodpadovitější odpad ze všech. Převezl prý celé noviny, že ho zbil Rytmus? To je teda legrace, říkat Blesku noviny. To je teda legrace si myslet, že neotisknou cokoliv o Rytmusovi, i když vědí, že to není pravda. TO JE TEDA LEGRACE, myslet si, že bulvár ZAJÍMÁ, co je pravda. Sociologický vědče exaktní experimentátore velký KAMILE, uč nás! Uč nás, prosím, jak se to dělá.

plakát

EZO.TV (2009) (pořad) odpad!

Za Jolandu mám chuť dát pět hvězdiček, protože jsem opravdu u máločeho brečel smíchy a válel se po koberci. No jinak je to samozřejmě neuvěřitelné panoptikum kreatur, které musejí sbírat někde v léčebnách. Medicinman štěně-zebra Plamínek, Jolanda, která ze sebe nedělá žádná gadžika a plejáda dalších magorů, ze kterých vám spadne čelist o metr dolů.

plakát

Gran Torino (2008) 

Je to naprosto přesně, jak píše Superpero. Samej negr, bambusák, narážky na původ, a přesto si ani na chvilku nebudete myslet, že je snad Walt Kowalski nějakej primitivní rasista. Nebo vlastně budete, ale pak tomu přijdete na kloub. Clint je prostě parádní a z jeho bonmotů, které nejsou nikterak květnaté ani rozvité, ale o to říznější, jsem se nejednou zakuckal smíchy. Parádně (ne)xenofobní Eastwood vám musí přirůst k srdci. Ve filmu je snad jasně naznačeno, že Američan je nikdo a každý z nich. Dovolím si výjimečně nesouhlasit s jinak téměř neomylným uživatelem paascha - ten konec nebyl trapný, ale moc povedený. A já se cejtim jako morous už teď, všechny ty hrozný děti vidím taky. GT nastupuje do mé TOP10 filmů a rád si ho zopakuju. A jestli z něj neuřízne střechu jako nějaký mexický uzenáči... a tak dále, potom to auto asi nakonec "něčí" bude, že?

plakát

Smrtelné zlo 2 (1987) 

Neuvěřitelnej masér Ash, kterej má místo ruky motorovku, hlášky jak břeh a atmosféra jak řemen - to a mnoho dalších faktorů dělá z téhle nářezové hororové komedie mnou nejvyhledávanější popcornový zábavový film na takové ty večery s přáteli. Mazec!

plakát

My rádi jíme (1999) (pořad) odpad!

Novotný konečně adekvátním moderátorem nějakého pořadu, akorát bych ho nazval My rádi žerem. Notovný, jak si olizuje prsty, fakt podívaná, kam se hrabe Babica.

plakát

Na dotek (2004) 

Kdysi dávno jsem měl tu smůlu vidět divadelní inscenaci nějakého pardubického rádobydivadla, při níž jsem se nestyděl kvůli tomu, jaké věci se děly na pódi. Perverzní sexem nabitá hra to byla, což je v pořádku. Ale toho patosu, zbytečností a Ordinacevrůžovozahradovská nejapnost situací, proslovů a charakterů mě zaskočila a já, když jsem pak na to psal recenzi, jsem měl skoro závratě, jak rychle jsem na to dštil síru. K filmu jsem tak přistoupil se značnými předsudky a podle toho vypadá i moje hodnocení. Byla to totiž ta stejná divná slátanina, prvoplánová sociální kritika, kritika lidí moderního věku a toho, v co lidi rostou. Ale stejně tak se to přece mohlo stát ve středověku a místo internetu se mohli pánové ukájet korespondencí předstírajíc, že jsou ženy (jeden z nich). Nejsem žádný hnidopich nebo puritán, jen mi to přijde trapné.

plakát

Tucker & Dale vs. Zlo (2010) 

Já bych tu partu cucáků pozabíjel schválně, být Tuckerem či Dalem. Tihle chlápci měli ale velké štěstí, že to dělali za ně. Velice vtipná záležitost tak trochu ála Nezvratný osud. Sympatičtí dřevorubci v konfrontaci s vysoce nesympatickými vysokoškolskými šprty z humanitních oborů, jejichž tupost a našprtanost v různých situacích ("O tomhle jsme se učili v sociologii! Zamilovala se do svého únosce") pochopí snad jen někdo jako oni, tedy já.

plakát

Ztraceni ve vesmíru (1998) 

Nejlepší je hlavní písnička a Lacey Chabert. Ale nemám rád zbytek... je to vlastně děsná roztáhlá nuda a stanou se skutečně zvláštní věci, ano, ještě přehnanější, mnohem přehnanější, než co se nejdivnějšího děje v Hvězdné bráně. Ta Smitho-něco zrůda mě opravdu velice "pobavila".