Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (954)

plakát

Osada - Série 2 (2023) (série) 

U 1. řady kvalita dílů kolísala, ale po většinu času jsem se bavil.  2. řada je celá slabá - humoru pomálu, děj hloupý, chování postav stupidní a atmosféra osady přestala fungovat. Velké zklamání.

plakát

V zajetí (2020) 

Zajímavý námět, solidně natočen. Obsazení tělesně postižené Kiery do hlavní role skvělý tah, působí to tak velmi přirozeně.  Ale děj hodně předvídatelný, skoro po celou dobu filmu se dalo předvídat, co se po pár minutách stane.

plakát

#martyisdead (2019) (seriál) 

Rozdělení do krátkometrážních epizod je na škodu. Jinak zajímavý seriál s trochu ukradeným námětem, doufejme že pro mladou generaci  poučný.

plakát

České století (2013) (seriál) 

Kvalitní zpracování posledních 100 let české historie. Dialogy hodně podrobné, tak to nesedne každému a pokud někdo nemá elementární znalost dějin, tak vůbec.  Místy je to trochu nudné, ale některé dialogy naopak neskutečně mrazivé, např. Gottwald/Slánský. Skvělé herecké výkony napříč celým seriálem, jenom Mečiar mi moc nesedl.

plakát

Pengabdi Setan 2: Communion (2022) 

Dlouho jsem neviděl tak nudný a hloupý horor. Lekačky 5s dopředu jasné a chování postav neskutečně dementní až to zavání parodií.

plakát

Polosvět (2022) (seriál) 

O něco slabší a méně poutavé než Legendy kriminalistiky.

plakát

Můj přítel vrah (2004) (TV film) 

Mrazivý a poutavý rozhovor, ale po filmařské stránce katastrofa.

plakát

Zatmění (2023) 

Solidní český thriller, na české poměry asi i nadprůměrný. Ze začátku nic nedává smysl, ale pak se to pěkně pospojuje. Škoda nelogičností, např. že okolo místa bouračky za půl dne neprojede žádné auto apod.

plakát

Nezvěstná (2023) 

Skvělý thriller, který ale oproti Searching něco málo ztrácí a hlavně má zbytečně klišoidní pokažené finále.

plakát

Gran Turismo (2023) 

Zajímavý námět podle skutečnosti o kterém jsem ani nevěděl. Film v první polovině baví, ale ve druhé ztrácí tempo a vzhledem ke své délce začne i nudit. Zajímalo by mě, jestli scénárista někdy sledoval závody 24h Le Mans. Asi ne, jinak by nenapsal takovou pitominu, že v posledním kole někdo předjede 5 závodníku před ním :-)