Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (1 593)

plakát

Návrat domů (2009) 

Tohle mě nijak nevzalo. Sice to nebylo tak špatné, ale napínavé mi to dvakrát taky nepřišlo.

plakát

Bestie Karla (2006) 

Karla je film, který je natočen tak nějak obyčejně, jakoby ideální do televizní tvorby. Sice je "zajímavý", ale zpracování je někde na pomezí a sahá tak maximálně k průměrnosti.

plakát

Sanctum (2011) 

Očekával jsem horší kousek než Sanctum je, ale ve skrze není nikterak vydařený. Pár světlých momentů film má, ale mohlo by jich být více.

plakát

Varieté (2010) 

Shoduji se s tím, že se jedná o poměrně jednoduchý příběh, který ku prospěchu filmu není na škodu. Když k tomu přidáte milé herce a výborně zazpívané písně, kostýmy a choreografie, máte vydařený snímek.

plakát

Ať vejde ten pravý (2010) 

Původní film jsem neviděl, takže nemám s čím srovnávat, ale ani mi to nijak nevadí. Při sledování filmu jsem si téměř od začátku liboval ve způsobu natáčení a odehrávání příběhu a vlastně i celkové atmosféře. Je to pro mě příjemné překvapení snad po všech stránkách.

plakát

Láska a jiné závislosti (2010) 

Obával jsem se další typické romantické komedie, ale naštěstí tomu tak nebylo. Hathaway a Gyllenhaal tvoří sympatický pár v poměrně milém snímku, který snad neurazí, ale ani mě nijak vyloženě neoslovil.

plakát

Má mě rád, nemá mě rád (2010) 

Flipped mě velmi potěšilo. Z daného tématu bych čekal spíše průměrnou podívanou pro mládež nebo něco jiného než výsledek, jímž je pěkný film s příběhem, který není nikterak okouzlující, ale milý je. A to velmi. Role získali sympatičtí herci, kteří filmu prospěli.

plakát

Hezké vstávání (2010) 

Herecké obsazení je natolik dobré, že jsem si film užil díky tomu mnohem více. Dějově se nejedná o nic nevyvedeného, ale kdyby to bylo vtipnější, bylo by to jen dobře.

plakát

Zloděj životů (2004) 

Škoda, že to bylo vše tak lehce předvídatelné. Jolie je sice obohacením tohoto thrilleru, ale i to zdaleka nestačí.

plakát

Tsunami (2009) 

Občas to bylo vtipné, ale jinak celkem nezajímavé. Efekty sice docela obstály, ale dějově mě to neoslovilo. A přehnané to bylo také.