Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (641)

plakát

Poslední upír (1993) (TV film) 

Kouzlo staré Anglie, do toho inšpektor Dalgliesh v trošku nezvyklé roli a neustupný Sherlock Holmes. Co dodat? Chyběla mi tam trošku větší míra tajemna, záhad a překvapení. Rozuzlení a pachatele jsem tušil od první chvíle.

plakát

Clona (2008) 

Klasická popcornová lekačka s nijak závratnými hereckými výkony. Na atmosféře přidává prostředí Japonska a pár vychytaných záběrů kamer na obličeje protagonistu. Mírná podoba s japonským hororem Nenávist nejde přehlédnout.

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

Román pro ženy po 25 letech. Režisérka již byla oceněna komedií století S tebou mě baví svět. Ještě by měla být honorována na blbost století za zásluhy v tomto filmu.

plakát

Star Trek: Film (1979) 

Film pár exelánc vyjma toho plechovýho V-gera!

plakát

Potíže s Arizonou (1987) 

Finále je libový a s parádni hudbou perfektně zakončený průměrný film. Ale sranda byla obzvláště mě dostal John Goodman, který opět nezklamal. Parádní scénka psychologa ve věznici kdy se ptá proč vězni radši místo rabování raději nezkusí se usadit a žit rodinej život. John odpoví. Asi proto, že máme rozjetou kariéru.

plakát

Les mrtvých (2009) (TV film) 

Kokotina na druhou. Uchylné grimasy a chování snad všech protagonistů mimo žida Epsteina asi chtělo nabudit pocit strachu a tísně, ale na mě to nepůsobilo dokonce ani obrácěně čili směšně. Když už se nedá filmu co si hraje na vážno dokonce ani smát jak je blbý tak nezbývá než vyzvat oči v pláč, protože tohle je trágedie směrující svým skupenstvím přímo doodpadních vod.

plakát

Na odstřel (2009) 

Film pojednávající o velké hře a konspirační teorii má však jeden A-fflíček na dokonalosti. A to až přehnaně rozpoluplná osobnost Russela Crowa, kterého to jednání mi místama přišlo opravdu zavádějící.

plakát

G. I. Joe (2009) 

Hi-tech, efekty a akcí nabitý film. Bohužel dějová linie very easy a předvídatelná. Všichni jsou totální ultra zabijáci, zejména voják, který má hodnocení 99 % nej vojáka světa a ktereý ani nedokáže zastavit svou bejvalku co mu jde po krku jak slípka po flusu. A ten "neočekávaný" obrat a happy end ústřední dvojice. No děs. Obleky ala Crysis byly fakt cool ! Charismatický a opět v záporné roli Byeong-heon Lee (hodný, zlý a divný) začíná pomalu vytlačovat asijské veteránské bojovníky Jackie Chana i Jet-Liho a u mě pomalu začíná stoupat v řebříčků herců.

plakát

Konkurenti (1992) 

Scénář filmu je ordinérní a bez nápadu. Ale kouzlo a nápaditost vězí v obsazení herců třídy A+. A´t už Lemmonovi dialogy s Kevinem Spacey či AlPovi monology jsou naprosto geniální a bezkonkurenční. Tenhle film si prostě užijete i bez řádné dějové linie, protože stojí na něčem úplně jiném. Mít šéfa jako zde v podání Aleca Baldwina asi bych se neudržel a buď dal wejpověď či mu umožnil pohled zblízka k mé oblíbené lopatě - uhelce. Narozdíl ode mě to vzal Ed Harris až příliš laksně. P.S. Konečná scéna nemá chybu a Lemomonovi jsem ji fakt věřil. P.P.S. Zajímalo by mě čistě statisticky kolikrát zde zaznělo slovo FUCK. Myslím, že by film v tomto ohledu mohl soupeřit s Big Lebowski !