Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (66)

plakát

Vlkodlak (2010) 

Jsem fanouškem chlupatých bestií jako je vlkodlak, Jakub Kohák a má Matylda. Ne Koháka vyškrtněme. Toho rád nemám. Od filmu jsem tenkrát v kině čekal průměrnou podívanou a dostal jsem fantastickou zábavu se skvělým vlčím padouchem v hlavní roli. Charismaticky a démonický Hopkins exceluje, Del Toro je taky fajn a Blunt je prostě Blunt, která nezklame! Film krásně odsýpá, nejsou zde hluché místa a gore je naprosto skvělý. Dávám určitě pět hvězdiček a vy, co jste dávali pod tři, tak vyčkejte. Úplněk je blízko a chlupatá bestie bude nad Vámi stát. Ano! Bude to strejda Arnošt s nadrženými chipmunky!

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Nudný historický epos o lehce přihřátém (pardon le blaunc de la petis homosexualis) vojevůdci, který si umanul jako JůEsEj dobít celý proklatý, smrdutý, allahu akbar východ. Tři hodiny nudy, připadal sem si jak v hodinách dějepisu, kdy musím furt jen poslouchat a neužít si trochu té akce. Jared Leto a jeho pohnutky šukat Alexandra velikého zde jsou bohužel častěji než nějaká ta bitevní vřáva. Chválím tvůrce za utržení z řetězu, co se týče brutality, ale to bylo asi tak vše. Colin Farrell mě od začátku do konce sral. Vůbec se na tu roli nehodil. Hollywoodsky propadák s velkým P.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Jako dlouholetý uživatel heroinu, který nemá peníze a své tělo prodává v Přívoze na Marianskohorské jsem se z nepochopitelných důvodů tomuto filmu nějak vyhýbal. Chyba!! Nádherné, depresivně ultimátní dílo, které na Vás valí jednu depku za druhou a to já mám rád. Jasných pět hvězd a chlupáček Jennifer je úžasný bonus. A teď jedna osvěta na závěr : Proč drogy nejsou černý? Protože by nic nedělaly.

plakát

Ti druzí (2001) 

Do peachi joooo, tak to můžu. Vynikající, napínavý thriller o jeblé paníčce s ještě jebnutějšími děcky a s ještě jebnutějším služebnictvem, kdy konec Vás totálně rozseká. Jsem velmi všímavý detektiv s úspěšností 11 % uhodnutých konců, ale tady jsem se sakra mýlil. Kidmanka jako vždy vynikající, dětské role taky naprosto v topu a já můžu jenom hlasitě zařvat : Jooooo bejby jooooo. Tohle já můžu. Full house!

plakát

Berlín (2023) (seriál) odpad!

Pokrytci!! Pětihvězdičkový pokrytci tady. Tak telenovelkám dáváme odpad, ale tady tenhle balast je pětihvězdový nášup, protože je to telenovela, ale je to z univerza LCDP, takže to je jasné, že to je skvělé. Bože co to bylo? Vyumělkované napětí, 90 % času pozoruji nadržené družičky, které mají hormony rozházené jak nadržený nosorožec, humor, který byl neskutečně trapný, naprosto zbytečné scény (had, závody, limoncello). Tým se chová jako neskutečná banda idiotů. Kde je ta sehranost, kde je ten drive a napětí, které zdobilo tak úžasný seriál jako byl papírový dům? Prostě jedno velké WTF! Poslední díly nezachrání ani dvě známé tváře. Jediný sympaťák je ten profesor, kterého podvádí opět rozhormoněná samička, ale opravdu to je na fenomén z kterého se stal romanticky balast málo. Totální propadák. Jen to píšu, tak jsem nasraný tak, že jdu asi zmlátit starou, ale pak budu před ní brečet, protože jsem měl těžké dětství. A la mierda esta mierda española y ahora discúlpenme. tengo que ir a cagar

plakát

Mluv se mnou (2023) 

Když to vezmu okolo a vokolo a od kolena po kola, tak mě to celkem zklamalo. Dostal jsem ohledně tohoto počinu neskutečný "hype" (jak to říkají džůtubeři) a pocity po skončení jsou smíšené. Musím uznat, že film je opravdu nápaditý a určitě bych si s touhle ručkou šmátralkou dokázal užít spoustu zábavy (zafetoval bych si s Danem Nekonečným, poblil bych si s Petrem Mukem a Stalinovi bych řekl, že je rudá ku*da). Z filmu určitě v mých krásných, kaštánkových očí šlo vytěžit daleko více, první polovina byla na fullhouse, ale druhá polovina stojí za nullhouse. Závěrečný wow efekt nijaký. Kostýmy duchů opravdu obstojné, herci nečekaně skvělí. Když opravdu vezmu v úvahu, že to natočili nějací dva džůtubeři, kteří točí určitě žůžo videa, které můj život obohatí, tak se jedná o obstojný počin. Dávám 3,5 a jak mě učila paní Kucherková, tak pětka se zaokrouhluje nahoru, takže máme to za 4. A teď pojď ruko. Chci abys mě pořádně chytla za ocas a dovol mi do tebe vstoupit!!

plakát

Dnes v noci v lese nikdo nespí (2020) 

Film o niczym. Sceny okrutnie narysowane jak moszna Bernarda, morderstwa tak oryginalne jak pisk sowy, punkt tak kretyński jak Alena Schillerová. Daję jedną gwiazdkę tylko dlatego, że i tak jest lepiej niż The Street czy Ubezpieczenie od następstw nieszczęśliwych wypadków.

plakát

Souboj Titánů (1981) 

Epos mého dětství díky kterému jsem si vytvořil lásku k řecké mytologii. Krásná klasika, která nikdy nezestárne a hlavně je to jediný Souboj titánů, který kdy vznikl. Remake prostě neexistuje a nikdy existovat neměl!!! Jasný a pevný originál jako můj kraken!

plakát

Duna (2021) 

Vizuální porno protkané luxusním castingem, protkané epickým startem, protkané úžasným příběhem, protkané zázračným režisérem, protkané mou láskou k tomuto dílu, protkané štěstím, že jsem měl čest toto vidět, protkané smutkem, že jsem na tento film nebyl v kině, protkané natěšením až uvidím druhou část tohoto kolosu v kině. Konec protkání.

plakát

Leo (2023) 

Konečně po x letech v tomto období zpatlaných pohádek a trapných animáků pohádka, co stojí za to. Dospělé fóry, mnoho odkazů na tuto zasranou společnost, kterou bych nejraději pozabíjel, podpálil, vykuchal ehm pardon. Nechal sem se zas unést. Hodnotím pohádku. Uklidni se Hematope. Je to fajn pohádka, dal bych 4, ale vzhledem k tomu, že opravdu se jedná po hodně dlouhé době něco dobrého tak dám fullhouse. Sandlera i přes to nemám rád tak jak celou společnost. Zasraná, pojebaná, posratá......