Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (142)

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Velká bída. Snaží se to být inovativní a cool a vlastně se to seriálu daří jen v asi dvou scénách. Dvě příšery, vykastrovaný rytíři ve vytuněných brněních a naprosto nesmyslné motivace a náhody. Dějová linka ghúla je ale fajn, protože ghúlův vzhled je moc fajn a je to takový badass, který za každé situace ví, co má dělat. Takže Walton Goggins má co hrát, i když je s nosem. Ale jako jinak opravdu nechápu, kam se podělo oněch 150 milionů. Vyhypované snad jen kvůli svému názvu, protože kdyby se to jmenovalo Apokalypsa, tak po tom neštěkne ani prašivý pes. Hvězdička za úvodní scénu. Protože ta snad jediná je originální. Jo a nikdy jsem to nehrál, protože jinak bych byl naštvaný. Takhle je mi ten seriál vlastně fuk.

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Tak co na to říct. Královsky jsem se zasmál. Nečekejte žádný sofistikovaný humor, protože tady se jede opravdu na jednoduchou notu, která ale svým hereckým složením zatraceně baví. Robin Ferro jako známá tvář neskutečně potěšil, protože nehraje v žádný srajdě, ale opravdu ve filmu, který baví. Role Vojty Kotka je zde celkem zbytečně promarněná a jeho postavu by zvládl zahrát každý, kdo umí vapovat. Je to jednoduchý, zvrhlý humor (neplést s fekálním), který je ale skvěle natočený, protože střihač se opravdu rozvášnil, a tak nám naservíroval jízdu, která jede od začátku do konce. Jasně, konec není tak vtipný, jak by asi mohl být, ale upřímně mi to u tohoto filmu vůbec nevadí. Velice mě potěšil gymnasta, který, dle mého, měl stejný vozík jako já. A Polívkové to nějak sluší.

plakát

Zlomové okamžiky: Atomová bomba a studená válka (2024) (seriál) 

Chronologicky uspořádané události a vysvětlené. Doplněné dobovými záběry a výpověďmi, nejen,  jejich účastníků. Jo, skvělý. Jen by mohli vypustit ty informace o válce na Ukrajině, které jsou na začátku každé epizody. I tak ale velice poučné. Samozřejmě nedokážu posoudit, co je a není pravda, ale takový, řekl bych, objektivní pohled zde je.

plakát

Její tělo (2023) 

Asi 2. Průměr lehce bída. Odvážné v jedné scéně a jinak příběh o tom, že borka měla štěstí, že se z ní nestal kvadrouš, podělala se i tak z toho, a tak začala píchat za prachy. Supr. Její osud mě i tak ale dojal... Sombrero dolů za to, že na Netflixu byla regulérní porno scéna. Ale žádný milník, alespoň pro mě, z toho nebude, protože snímek jako takový je řemeslná nuda.

plakát

Jen na skok (2022) 

Děravý scénář. Neobjasněné motivace. Zpracováním celkem v pohodě a i obsazením.

plakát

Přepadení v Pacifiku (1992) 

Taková devadesátková bejkárna odehrávající se v parádním prostředí americké letadlové lodi. Steven je v pohodě a úhlavní padouši a jejich plán ovládnutí lodi je taky super. A co se samozřejmě dalo čekat, tak od Stevena dostali solidně na prdel. Erika Eleniak má krásná ňadra.

plakát

Einstein a bomba (2024) 

Achjo. Je to spíchlý horkou jehlou a vůbec ale vůbec nic nového to nepřináší. Skáče to nahodile událostmi, takže to nefunguje ani jako životopisný dokument. Hraná část je tu k ničemu. Nedokoukáno.

plakát

Vlkodlaci třetí říše (2017) odpad!

Strašně moc se to snaží být Tarantinovkou, a když jsem si to uvědomil, tak jsem se fakt zasmál. Pro úchyláky asi dobrý.