Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (456)

plakát

Chůva na zabití: Krvavá královna (2020) 

Potenciál filmu sráží stejně jako u jedničky buranské zpracování. Potěšilo, že se konečně narozdíl od jedničky rozjela mytologie kolem satanského kultu. Gore bylo originální a hodně vtipné, videoklipové odbočky byly taky super a všechny tři holky + Bellu Thorne musíte milovat, takže na ty sračky, co tam McG nasázel v klidu zapomenete a béčkově si to užijete.

plakát

Ejacula, la vampira (1992) 

Před i po Stmívání jsem měl slabost pro upíří filmy. A pro dějové porno. Nejdříve se sajou penisy, poté krev, co víc si přát. Když ho vytasí Rocco a rozjede upíří orgie s obdařenými upíkami, tak přimhouříte oči i nad WTF hrbáčem Ronem Jeremym (koho toto mohlo napadnout?) a dá se na to dívat i 30 let po vzniku.

plakát

Jednotky vesmírného nasazení (2020) (seriál) 

Dá se zkazit komediální seriál o vesmírných silách, kde se objeví Steve Carell a dokonce John Malkovich? Ano. Dá. Zoufale nevtipné nepovedené něco, kde žádný pokus o vtip nevychází. Navíc je to málo ujeté, málo přitažené za vlasy a prostě to nefunguje, takže u některých třicetiminutových epizod máte pocit, že mají 2 hodiny a 15 minut. Místo toho si dám radši české Kosmo.

plakát

Noc oživlých mrtvol (1990) 

Romero měl štěstí na kvalitní remaky svých zombie majstrštyků. Tohleto šlape od začátku do konce, chytí svojí atmosférou a nepustí.

plakát

Devs (2020) (seriál) 

Zajímavé, jak si Garland stihl během pár filmů vybudovat svůj specifický styl. DEVS je úkaz v současné seriálové tvorbě. Svojí mimózností, atmosférou, pomalostí, jinakostí zaujme od prvního dílu. Mysteriózní krimi thriller zvládneme v podstatě bez akčních scén, ale nestačí vůbec nudit. Tajemství a napětí vydrží udržet takřka do konce. Parádička.

plakát

Voda, krev, rakije a zombie epidemie (2019) 

Správný film na léto. Zombies meet Emir Kusturica a dopadlo to tedy daleko lépe, než když si daly šouravé dostaveníčko s Jimem Jarmushem a chtěly nás unudit k smrti. Zběsilá zábavná jízda plná ztřeštěných nápadů a jugoslávského národnostního guláše. Ano, dobrodošli.

plakát

Vlastníci (2019) 

Lars von Trier po Česku. Konečně!

plakát

Samurai Cop 2: Deadly Vengeance (2015) 

Bojové umění Lexi Belle a Kayden Kross, herecký výkon Tommy Wiseaua a jen pouhý vzhled vystupujících kreatur - to je něco pro fanoušky filmového trashe. Tvůrci si naštěstí dobře uvědomují, že osmdesátky i devadesátky už dávno skončily, ale že retro podívanou vystavenou na jejich nejlepších základech praví fanoušci nepohrdnou a že nutným osvěžením správného béčka je kromě akce i pořádné vyprsení.

plakát

Manifest (2018) (seriál) 

Uspávači hadů se rozhodli natočit variaci na "Ztracené". Bohužel po 4 dílech musím říct, že se jim to nepovedlo. Nic se neděje, atmosféra se nebuduje, záhadnost člověka přestane zajímat, postavy jsou taky nezajímavé. Není tam nic kulervoucího, žádné wtf, nic zvláštního, chybí faktor divnosti. Všechno je fádní a nezáživné. Nejvíc nepochopitelné je, jak někdo mohl zabít takový parádní nápad, jako seriál má.