Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Horor

Recenze (4 486)

plakát

Nightmare (1942) 

3,5 Brian Donlevy se vloupe do jednoho domu v Londýně, protože má hlad. Majitelka domu, Diana Barrymore, ho přistihne a překvapí nezvyklou žádostí. Potřebovala by, aby se zbavil mrtvoly, kterou má ve studovně, a se kterou samozřejmě nemá nic společného. ___ Z tohoto začátku se rozvine vcelku zajímavý příběh, který má pár slabších míst, ale jinak se jedná o pěkné špionážní béčko.

plakát

Bílý tesák (2018) 

Moc pěkný animák, i když ty hranaté obličeje postav a občas trochu divné stínování mě místy trochu vadily. Ale jinak fajn.

plakát

Příšerákovi (2017) 

Průměrná rodinná animovaná komedie, která sice není extra zábavná, ale díky odkazům na Universal horory docela stravitelná.

plakát

Flight to Hong Kong (1956) 

Noir o mezinárodním pašeráckém gangu, kradených diamantech a hrdinovi, co chce ven, aby mohl začít nový život s ženou, do které se zamiloval.

plakát

Šesterčata (2019) 

Komedie, která neurazí, občas i pobaví, ale jako celek příliš nenadchla.

plakát

The Case Against Brooklyn (1958) 

3,5 Klasický undercover noir o poldovi v utajení, který se pokouší rozbít gang, který vydělává ilegálními sázkami na koně. V tom všem je samozřejmě zamotáno plno podplacených policajtů.

plakát

Půjčovna masa - Série 2 (2020) (série) 

První série byla hodně dobrá. Tato druhá je bohužel kvalitativní sestup. Harlanův svět není moc atraktivním prostředím. Vytratil se blade-runnerovský nebo sci-fi noirový feeling a je to prostě nuda. Bohužel díl od dílu větší.

plakát

Pool of London (1951) 

Námořníci jsou na víkend v Londýně a k tomu patří užívání si s děvčaty, nějaké to pašování nedostatkového zboží na pevninu a zase zpátky a taky jedna loupež diamantů. Nebylo to špatné, ale postrádalo to jakékoliv napětí, silnější příběh nebo zajímavější postavy.

plakát

I Stole a Million (1939) 

Klasické noirové schéma - Joe se částečně vlastní vinou a částečně řadou nešťastných náhod dostane do hledáčku policie a musí utéct. Na útěku se seznámí s krásnou květinářkou a také se snaží sehnat peníze, aby si otevřel autodílnu. Minulosti, ale neunikne. Taxikářský úvod v San Franciscu docela bavil, ale zbytek filmu je nuda.

plakát

The White Cockatoo (1935) 

Tak trochu creepy hotel a v něm několik bizardních hostů a zaměstnanců, pár vražd, šílený plán, jak připravit krásku o dědictví a jeden roztomilý papoušek kakadu, podle kterého se film jmenuje :-)