Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (67)

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Nevim jestli Wachovskimu odoperovali i mozek kdyz z nej delali Lanu, ale tohle bylo teda hodne velky zklamani.

plakát

Robin Hood (2018) 

Zatím snad nejdementnější iterace Robina Úda. Zábava pro zcela bezmyšlenkovité sledování.

plakát

Miláček (2012) 

Můj rozmilý Patkinson si to u mě zabil, už když se prvně objevil v Soumraku současné mladé generace, takže s mým názorem na něj nemusí každý souhlasit, nicméně ten kluk by měl svou uměleckou kariéru zasvětit dabování animovanejch filmů nebo možná úplně změnit styl a dát se na malování. Slyšel jsem, že třeba taková žlutá krásně rozjasní pokoj. No k filmu samotnému. Film o plebejském obšoustovi, který ke štěstí přišel, respektive se prošukal na vrchol.

plakát

Exit Humanity (2011) 

Lehce zapomenutelnej, otravně existenciální zombie horror, který se hlemýždím tempem řítí do vytouženého závěru. Nic co bych někdy v budoucnu musel vidět znova, ale ani mě to nijak neuráželo.

plakát

Donnie Darko (2001) 

Dávám sice tři hvězdy, ale je to hlavně proto, že se pořád nemůžu rozhodnout, co si o filmu myslet. Na jednu stranu výborný hlavní hrdina v příběhu o problémech dospívání a společnosti, která se snaží utlačit naše samostatné myšlení a nutí nás přijmout jejich názory, na druhou stranu, co se sci-fi části týče, neuvěřitelně přeceňovaná chujovina, ve které se hromadí nelogičnost na demenci. Pocitově lepší čtyři, hlavou slabé dvě.

plakát

Final Fantasy VII: Advent Children (2005) 

Pominu to že to byla naprostá hovadina. Jestli je pravda že si chlapi nahrazujou malý přirození velkejma zbraněma, tak chápu proč jsou všichni v tý pohádce takový emaři, ale proboha proč si dali tolik práce s promakanejma animacema, když tam pak dali toho drakosaura z pokémonů za kterýho by se snad styděli a tvůrci Strážců vesmíru. Jediný plus filmu je varovný zdvižený prst hrozící dětem, že budou nemocný když se nebudou mýt, takže dvě za výchovnou ideu.

plakát

Uvězněni v čase (2007) 

Trochu mi to připomíná jak jsem jsem nedávno zakopl v bytě o židli kterou pravděpodobně narafičilo moje čtvrté já do cesty mému druhému já, které se úzkostlivě snažilo najít klíče od auta, které jsem nemohl najít když jsem nutně potřeboval vyrazit do práce o něco dřív, protože mé třetí já zapomnělo koupit česnek na bramboráky. Počkat to moc nedává smysl. Nevadí to ani tenhle film. Hm, možná bych to mohl zfilmovat.

plakát

Ils (2006) 

Jak už napsal POMO, srovnání s Eden lake se přímo nabízí. Oproti Eden lake se Ils drží v daleko realističtějších mezích dětských zabijáků. Trapnost a nesmyslnost se tomuto filmu tedy poměrně obstojně vyhnula, což jim můžou tvůrci Eden lake pouze závidět. Nicméně i tak jsem měl nervy drásající pocit strachu, který mě nutil usnout už někdy od půlky filmu, což je pro horor velké plus. Prostor pro vraždění moc nebyl, takže taky nic a z filmu jsem měl pocit jak kdyby se odehrával ve třech scénách a byl konec což na druhou stranu vlastně nebylo ani tak na škodu. A mysteriózní horor se na ten štítek na přebalu asi dostalo nějak omylem. Takže hodnotim rumunskou snahu o slušnej thriller a ta byla dobrá. Prostě když chce člověk vidět slušnej horor s dětma v hlavní roli, tak by si měl vybrat něco jako Děti.

plakát

Neviditelný cíl (2007) 

Hepatitiďáčci běhali sem a tam, co 5 minut se kopali a mlatili pak chvíli jezdili a tak dokola. Tváře se měnili a v ději jsem se zřejmě ztratil během prvních deseti minut jestli jsem vlastně vůbec pochopil o co tam jde. A cíl byl víc než neviditelný stále v nedohlednu.

plakát

Drive (2011) 

Vytříbená nuda, natažená na hodinu a půl. Hlavní hrdina jako zombie jezdí autíčkem sem a tam, a do toho v dlouhých záběrech tupě čučí před sebe bez jediného slova. Jediné co zde mohu pochválit jsou snad ty tři akční scény, které byli výborné, jinak pseudointelektuální nuda na druhou.