Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (37)

plakát

Soumrak mrtvých (2004) 

Alespoň hvězdičku dolů za ten deus ex machina na konci pro tuto jinak skvělou parodii

plakát

Sedm epoch rocku (2007) (seriál) 

Podlě mě si to toto hodnocení zaslouží. Byly díly, které se mi nelíbily, ale to bylo jen kvůli typu muziky. Nádherně zpracované a přehledné.

plakát

Avatar (2009) 

Lepší 3*. Je velké pobláznění ohledně těch efektů, z pohledů příběhu slaba břečka. Taková Ferngully 3D

plakát

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál) 

Mělo to skončit někde po 29. dílu. Tím, že z toho budete vymčkávat maximum se mi u vás akorát zhorší popularita.

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Toto bylo utrpení.. Ten film stál za nic, nudil jsem se, a všude samá klišé.. Pořád ty rádoby zamilované scény, už v prvních desti minutách bylo jasné k čemu tento film směřuje. A ten scénař byl založený na čem? Po každých pěti minutách se objevila nějaká ohraná nebo trapná scéna, všechno bylo nepřehledné napínavé, a vypadá to jako kdyby si dělali 3/4 filmu jak se jim zachce a pak doplní kraviny, jen aby to jaksi vycházelo. Jen pro upřesnění dodám, že se mi jednička líbila. Tento film však nedával smysl, byl nepřehledný, plný ohraných scén a vůbec mě nevzal.

plakát

Batman začíná (2005) 

Tohle je styl filmu, který jen tak nenajdete. Výborně natočeno, skvělý scénář. Konečně nekdo dokázal, že Batman se nemusí držet starých kolejí (Já, padouch zničím svět. Ale stejně mi Batman a Robin nakopou prdel a všechno všichni přežijou bez újmy). Nenahraditelná atmosféra, zasazena do reálného světa.

plakát

Pomáda (1978) 

Je divný jak je to slabý příběh a přesto klasický, perfektní, vtipný a vynikající muzikál. Prostě skvělé! Kdo nezná, ať si to hned sežene!!

plakát

Blbý a blbější (1994) 

Nezapomenutelná sranda, řehtal jsem se u toho v jednom kuse. Jim Carrey a jeho výrazy, ty jeho kecy a jak oba dva vypadaly dohromady. Nezaměnitelná dvojice. Jeden ze skvělých filmů v mém samostatném žánru Komedie.

plakát

Naruto (2002) (seriál) 

Má to větší kvality než Pokémon a takéto anime, ale ne nějaké super velké. Rozhodnout se mezi tím co je lepší jestli Naruto nebo Pokémon je úplně jasné. Jasně, že Naruto. Ale děj se po době rozpuští a ztrácí. Na nějaký nový nápad to nevypadá, a od toho velkého arcu fillerů to šlo pěkně z kopce. Někdo dostane nápad a z něho rozvíjí. Někdo dostane nápad a ten rozvíjí a vytváří z něj nové nápady, Ale tohle se táhne jako karamel. Jednoho dne zkouknu Shippuden a uvidíme jestli se z toho zatracení špatnými příběhy vzejde něco pěkného, nového a nápaditého. Ale začátek Naruta byl určitě bombastický, příběh i soundtrack silný. Ale i když to s tím půjde s kopce, stejně to budu sledovat. Tohle je prostě nádherný vymytí mozku, styl humoru, který v Americe ani v Británii nepoznáte. A taky mě štve ta ironie "Jednou budu Hokage a všichni mě budou uznávat. Ale 4 roky jsem pořád nejslabší Genin." A jako by mi ta první věta připomínala Pokémony (Chytím všechny pokémony a budu mistrem světa)..